Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Viitor incert pentru Dacia Logan? Sedanul pleacă de pe cele mai mari pieţe europene!

8 Septembrie 2020 - 15:19
Denis Godorozea
Odată cu publicarea primelor imagini oficiale cu noile generaţii Logan şi Sandero, Dacia a făcut un anunţ mai puţin aşteptat, prin care a declarat retragerea viitoare a sedanului din ofertă pe cel mai mari şi importante pieţe din Europa. Potrivit comunicatului oficial, cauza acestei decizii este cererea în continuă scădere pentru sedanuri de aceste dimensiuni pe Bătrânul Continent.
Astfel, din cauza cererii mult prea mici pentru sedanurile de aceste dimensiuni Dacia decide să nu mai vândă Loganul în ţări precum Franţa, Germania şi Marea Britanie. Acolo, însă, vor fi în continuare disponibile hatch-urile Sandero şi versiunile cu capacităţi sporite în offroad Sandero Stepway. Astfel, constatăm că Logan pleacă din toate ţările vest-europene, cu excepţia Spaniei.
Ei bine, cumpărătorii din ţările din Estul Europei, ce-şi doresc anume un sedan, nu vor fi lipsiţi de noua generaţie Logan. Cel puţin în Moldova şi România modelul va fi în continuare disponibil. Pe lângă cele două ţări, Logan va fi în continuare prezent în Bulgaria, Estonia, Letonia, Lituania, Polonia şi Ungaria. De menţionat, că deşi anume Logan a pus bazele renaşterii brandului Dacia sub aripa celor de la Renault, în ţările vin Vestul Europei de mulţi ani unul dintre cele mai populare modele este hatch-ul Sandero, or acest tip de caroserie este mult mai solicitat pe Bătrânul Continent.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter