Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

A furat un Opel pentru a pleca acasă, iar acum riscă să ajungă la puşcărie. Cazul unui tânăr din Ialoveni

16 Octombrie 2020 - 16:16
Denis Godorozea
Un tânăr de 26 ani din raionul Ialoveni este cercetat penal pentru răpirea unui Opel Combo. Potrivit informaţiilor distribuite de poliţie, cazul a avut loc la data de 14 octombrie 2020 în oraşul Sângera, municipiul Chişinău. Tânărul a fost ulterior reţinut, iar în cadrul audierilor şi-a recunoscut vina.
Acum două zile suspectul a văzut un Opel Combo parcat în oraşul Sângera, cheile maşinii fiind în habitaclu, pe când proprietarul maşinii nu a fost în preajmă. Astfel, tânărul a beneficiat de imprudenţa proprietarului şi i-a răpit maşina. După cum a relatat ulterior tânărul, în cadrul audierilor, el a furat maşina pentru a se plimba şi eventual pentru a se deplasa spre domiciliu.
În scurt timp inspectorii au identificat maşina şi individul în satul Răzeni din raionul Ialoveni. Maşina a fost stopată, iar individul reţinut. Din nefericire pentru proprietarul maşinii, aceasta a fost avariată destul de grav, fiind spart parbrizul, defectate jantele şi airbag-urile frontale declanşate.
Acum tânărul este cercetat penal pentru răpirea mijlocului de transport şi riscă să ajungă la puşcărie pe un termen de la 3 la 5 ani. Poliţia informează că bănuitul a mai fost judecat anterior pentru infracţiuni similare.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter