Accident între o Dacia Logan şi un BMW cu şofer fără permis la Cantemir. De această dată, nu BMW-ul ar fi vinovat

11 Octombrie 2020, 08:01
Redacţia PiataAuto.md
Un accident grav s-a produs ieri pe traseul R34 din raionul Cantemir, Moldova. O Dacia Logan şi un BMW Seria 3 s-au lovit aproape frontal, într-un impact aproape identic cu cele din crash-testele numite „small overlap”, atunci când doar o porţiune mică a părţii frontale e nevoită să preia întreaga forţă de impact. Tocmai asta, plus viteza mare, cel mai probabil, a făcut ca cele două maşini să fie puternic avariate.
Ambele maşini aveau mulţi ocupanţi la bord. Dacia era condusă de un bărbat de 47 de ani, în maşină mai aflându-se alte 3 pasagere, de 49, 47 şi 18 ani. BMW-ul era condus de un tânăr de 19 de ani, iar în maşină se mai aflau alţi 3 pasageri, de 22, 21 şi 22 ani.

În urma investigaţiilor de la faţa locului, poliţia a descoperit că şoferul BMW-ului nu are permis de conducere. Tot şoferul BMW-ului a avut de suferit cel mai mult, el fiind preluat în stare gravă de serviciile de ambulanţă. Medicii au mai dispus internarea în spital a încă unui pasager din BMW şi a altor două dintre pasagerele aflate în Dacia.
Deşi, ţinând cont că şoferul BMW-ului nu are permis de conducere, iar stereotipurile formate de atât de multe accidente mediatizate cu BMW-uri implicate ne-ar duce prin inerţie la gândul că şoferul BMW-ului ar fi vinovat în acest accident, de această dată situaţia pare a fi diferită. Datele preliminare ale poliţiei arată că şoferul Daciei a fost cel care a ieşit la o depăşire periculoasă, în urma căreia s-a reţinut prea mult pe contrasens, provocând impactul frontal.

Sursa foto: Telegram / Ungureanu 112 / Deschide.md
0
4,371
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!