Au fost anunţate preţurile pentru Ford Puma în Moldova. Cât costă noul SUV asamblat în România?

6 Octombrie 2020, 18:44
Denis Godorozea
Noul Ford Puma vine în Moldova — primele exemplare vor putea fi văzute în showroom-ul oficial din ţara noastră în viitorul apropiat, iar importatorul a şi anunţat nivelele de echipare, motorizările şi preţurile disponibile în Moldova.
Aşadar, Ford Puma are un preţ de pornire în Moldova de 17,700 euro, fiind vorba de un SUV în interpretarea Titanium, ce surprinde cu o listă completă de sisteme de siguranţă, faruri şi stopuri LED, jante din aliaj de 17 inch. Sub capota versiunii incipiente se va regăsi benzinarul EcoBoost de 1.0 litri cuplat la o cutie manuală cu 6 trepte, capabil de 125 CP. Interpretarea sportivă ST-Line porneşte de la 18,600 euro, iar versiunea de top Vignale cu acelaşi motor sub capotă are un preţ de cel puţin 21,900 euro. Pentru un SUV cu cutie automată cu 7 trepte şi motor de 1.0 litri cumpărătorii vor achita cel puţin 19,000 euro.
În Moldova vor fi disponibile şi două motorizări micro-hibride, ce au sub capotă acelaşi EcoBoost de 1.0 litri, ce oferă, în funcţie de versiune, 125 sau 155 CP, dar se cuplează doar la cutia manuală cu 6 trepte. Varianta incipientă mild-hybrid costă de la 18,200 euro, pe când versiunea cu 155 CP are un preţ de 19,100 euro. Fanii motorizărilor diesel vor putea opta pentru unitatea EcoBlue de 1.5 litri, cu 150 CP la activ, în tandem cu o cutie manuală cu 6 trepte. Aceasta costă 19,300 euro.
Amintim că de curând Ford Puma s-a ales cu o versiunea de top ST, devenind primul SUV de performanţă fabricat în România. Cel mai probabil, această interpretare va fi disponibilă şi în ţara noastră, dar lansarea va avea loc ceva mai târziu.
0
2,736
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!