Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

BMW lansează cea mai specială versiune pentru X2 — Mesh Edition

1 Octombrie 2020 - 11:29
Denis Godorozea
BMW X2 este unul dintre cele mai arătoase modele din gama bavarezilor, iar cu dimensiunile compacte, silueta de coupe şi preţul mai accesibil în raport cu modelele mai mari din gamă, X2 a reuşit să cucerească o armată de fani. Iar acum, pentru cei ce-şi doresc să iasă în evidenţă cu un model mai special, bavarezii lansează versiunea Mesh Edition, cu accesorii originale pe exterior şi interior.
Varianta Mesh Edition are la bază versiunea X2 M Sport X, dar pe exterior maşina se distinge mult de versiunile de serie mai condimentate. X2 Mesh Edition are o caroserie în nuanţa specială Brooklyn Grey, una absolut nouă şi originală, iar pe portiere, bara de protecţie faţă şi capotă se regăsesc stickere contrastante portocalii. Stilul este urmat şi de jantele livrate de divizia M, cu diametru de 19 inch standard (sau 20 inch opţional), care tot pot avea accente de culoare portocalie. Inserţiile din plastic de pe caroserie sunt acum de culoare neagră, Frozen Black Brown, iar standard SUV-ul are incluse şi farurile adaptive Matrix LED.
Interiorul va întâmpina pasagerii cu praguri laterale speciale, iluminate cu tehnologia LED, iar scaunele standard sunt înlocuite cu unele M Sport, precum şi volanul, iar asta datorită pachetului M Sport X integrat. Scaunele sunt tapisate cu piele şi Alcantara de culoarea Mocha Brown, cu cusături stilizate, iar inserţiile decorative standard sunt înlocuite cu unele noi din aluminiu.
Ca deobicei pentru asemenea versiuni speciale, bavarezii nu au introdus modificări tehnice, dar sugerează că cumpărătorii vor putea alege dintre 6 motorizări disponibile pentru Mesh Edition. Este vorba despre trei motoare diesel, cu putere cuprinsă între 150 şi 230 CP, două variante clasice pe benzină cu 136 sau 178 CP la activ, dar şi o unitate de top de tip plug-in hybrid.
BMW a dat startul comenzilor pentru X2 Mesh Edition, urmând ca livrările să înceapă în luna noiembrie a acestui an. Comparativ cu un crossover de bază cu pachetul M Sport X inclus, noua variantă specială este mai scumpă cu aproximativ 1,500 euro.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter