BMW prezintă cea mai exclusivă versiune a bolidului M4 Competition Coupe x KITH

26 Octombrie 2020, 09:12
Denis Godorozea
BMW prezintă noua sa creaţie realizată în parteneriat cu brandul KITH NYC, atelier de haine din New York. Colaborarea a rezultat în lansarea unei versiuni super exclusive a proaspătului bolid M4 Competition Coupe. Aceste maşini vor putea fi distinse după nuanţa mată a caroseriei, decorul specific, iar în total vor fi produse doar 150 unităţi pentru întreaga lume.
Pentru ediţia M4 Competition Coupe x KITH au fost alese doar 3 nuanţe exclusive de caroserie, toate mate: Frozen Black, Frozen Dark Silver şi Frozen Brilliant White. Decorul exclusiv exterior include un plafon din fibră de carbon cu denumirea KITH aplicată în tandem cu emblema diviziei BMW M. Tot pentru bolizii din seria specială sunt prevăzute jante din aliaj cu design original, de dimensiuni diferite pe puntea faţă şi puntea spate. Jantele ascund sistemul performant de frânare cu etriere de culoare roşie.
Interiorul a fost retapisat în conformitate cu stilul specific vestimentar KITH, precum pe cotieră, panourile portierei, cu denumirea companiei de la New York. Majoritatea suprafeţelor sunt acoperite cu piele fină Merino, aceasta fiind oferta de top din portofoliul bavarezilor. Pentru şofer şi pasagerul faţă sunt prevăzute scaune sport de tip scoică din fibră de carbon cu suport lateral profilat şi tapiserie bicoloră.
Tehnic BMW M4 Competition Coupe x KITH nu se distinge de versiunile de top "standard". Astfel, bolidul este propulsat de benzinaryl de 3.0 litri, cu 6 cilindri, ce dezvoltă 510 CP şi 650 Nm. Motorul se cuplează la cutia automată cu 8 trepte, ce transmite cuplul pe ambele punţi. Amintim că în ipostaza respectivă BMW M4 Competition poate accelera până la 100 km/h în 3.9 secunde şi până la o viteză maximă de 250 km/h. Preţul noii versiuni exclusive va fi de aproximativ 110,000 dolari americani.
0
1,562
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!