Bijuteria bavareză: un BMW Seria 3 E36 cu doar 33 mii km la bord, scos la vânzare de cel care l-a cumpărat nou în 1992!

1 Octombrie 2020, 22:31
Ilie Toma
Hai s-o zicem direct şi chiar de la început: acest BMW e cel mai probabil cel mai conservat, păstrat şi aproape de condiţia de nou E36 pe care-l veţi putea găsi în toată lumea, expus la vânzare. Poate o mai fi prin coridoarele uzinei BMW sau a muzeului lor, vreun exemplar mai conservat de atât, dar nici asta nu e sigur. Mai mult ca atât, gândiţi-vă că maşina asta, e scoasă la vânzare chiar de omul care a cumpărat-o nouă în anul 1992 şi a păstrat-o şi conservat-o vreme de 28 de ani, până azi!
E un exemplar Seria 3 Coupe în motorizare 320i, fabricat şi livrat în 1992. Mai e şi într-o culoare rară şi scumpă pentru E36 — un verde numit oficial Lagunengrun, adică un verde de lagună, cum ar veni!
Şi pentru că vorbim de anul 1992 în tabăra BMW-urilor veritabile de altă dată, maşina asta are sub capotă un motor de 2.0 litri, dar cu 6 cilindri în linie! El e cuplat la o cutie de viteze automată cu 4 trepte, dar nu te grăbi să-l judeci prea aspru pe proprietar, de ce a ales automată şi nu manuală. Pentru că tot el a bifat pachetul M Technik pe maşina asta, ceea ce i-a asigurat prezenţa suspensiei sport M, dar şi, atenţie, a unui diferenţial cu alunecare limitată, numai bun pentru derapaje controlate frumoase!
Dar, se vede că proprietarul e un om cu o răbdare cât marea. Sau o fi avut veo cinci BMW-uri în garaj, pentru că ni se spune că e un mare fan al mărcii. De ce zicem asta? Pentru că în ciuda pachetului M Technik şi a unei maşini configurare cu bun gust şi fără limitări de buget, el a apucat să se bucure de ea doar vreme de 33,616 km pe durata acestor 28 de ani! Cum? Cum să ai o asemenea bijuterie în garaj şi s-o conduci atât de puţin? Iarăşi, numai dacă ai multe asemenea bijuterii poţi face una ca asta!
Să zicem că acest BMW Seria 3 E36 e păstrat ar fi aşa, o uşoară ofensă. Maşina asta are aspect de nou absolut, până în cel mai mic detaliu, aşa cum sunt conservate maşinile de către cunoscători, în mediul uscat al unui garaj. Nu există nici măcar mici urme de pietricele pe bara de protecţie faţă, pe parbriz sau blocurile optice şi ştim că aici veţi zice că maşina asta s-a exploatat în Germania, nu în mediul neprielnic al ţării noastre. Dar, totuşi, luciul ăla absolut de peste tot îi certifică starea ei impecabilă!
Şi la fel de lucioasă şi desăvârşită e şi la interior. Chiar dacă are o tapiserie textilă, totul, dar absolut totul pare abia ieşit de pe poarta uzinei şi intrat pe poarta unui showroom. E ca şi cum ar fi anul 1992 acum, iar tu ai merge să-ţi cumperi acest BMW superb, nou, cu care abia să-ţi începi viaţa alături!
Şi dacă nu te-au apucat durerile de inimă încă, hai să mai aruncăm o privire şi sub capotă. Nici nu mai comentăm nimic, poţi vedea totul din imagina de mai jos. Face menţionat doar că proprietarul i-a făcut de curând obişnuita deservire tehnică, la fel cum a făcut-o tot timpul de când a cumpărat-o nouă.
Şi cu toată starea asta de maşină nouă, marele paradox e preţul! E atât de incredibil de mic, încât nu ne-a venit a crede ochilor: doar 13,380 euro pentru această bijuterie bavareză de BMW Seria 3 E36! Consideră că ai câştigat azi la loterie, că ai dat peste maşina asta în acest articol. La fel, au câştigat şi toţi ceilalţi care au văzut articolul şi cine merge primul cu lozul câştigător, acela încasează premiul vieţii lui — un legendar BMW E36 în condiţie absolut incredibilă de maşină nouă!
Nu te gândi la anul fabricării. Are 28 de ani, deci încă doi ani şi face 30 şi se poate califica drept automobil clasic pentru import în Moldova.
Ah da, şi ultimul detaliu: maşina se află în Hamburg, Germania. Şi dacă te întrebi cum se se întâmplă că s-a păstrat maşina asta atât de bine până azi şi cu atât de puţini kilometri, fă scroll înapoi la articolul ăsta în sus, şi uită-te pe fundalul imaginilor, în garajul în care e pozat acest BMW. Vei vedea câte maşini mai sunt acolo şi cum sunt păstrate ele, acoperite cu husă fiecare. Ba chiar şi o motocicletă clasică BMW vei putea să observi. Deci, e clar în mâinile cui a fost vreme de 28 de ani acest BMW E36, nu?
0
12,402
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!