Brutalitate şi performanţă: ruşii prezintă cea mai specială versiune UAZ-452, cu scaune Recaro!

16 Octombrie 2020, 11:42
Denis Godorozea
Aţi crezut vreodată că UAZ-452, supranumit "Buhanka", ar putea inspira agresivitate şi sportivitate? Nici noi, dar se pare că tunerii din Rusia au găsit o modalitate să-i ofere monovolumului arhaic un aspect mai impunător, deşi caraghios pe alocuri. Proiectul nu a primit vreo denumire specială la moment, dar a fost creat la comanda specială a unei întreprinderi de atelierul Garage4x4.
Deci, cum sugerează şi denumirea, tunerii de la Garage4x4 sunt specializaţi pe crearea unor modele de offroad. De altfel, UAZ-452 are o pregătire pentru condiţiile de exploatare dure, cu gardă la sol generoasă, tracţiune integrală permanentă şi substrat tehnic simplist. Dar tunerii au venit să-i modifice anume aspectul, cât exterior, atât şi interior.
Monovolumul a fost echipat cu anvelope de offroad Cooper Discoverer STT Pro, pentru a-i îmbunătăţi caracteristicile pe orice tip de drum. Caroseria a fost vopsită într-o nuanţă de gri, cu aplicaţii contrastante de culoare roşie. Partea frontală a fost înzestrată cu o bară de protecţie fortificată, dotată şi cu un troliu. Pe plafon şi-au făcut loc fixatoare pentru bagaje cu sistem de iluminare LED adiţional, presupunem noi, simţitor mai eficient decât farurile standard. Pe portiera din spate a fost ataşată o roată de rezervă, tradiţională pentru offroader-e.
Nu se cunoaşte dacă au fost aplicate careva modificări sistemului de propulsie. Amintim că acest model este echipat cu benzinarul ZMZ de 2.7 litri, ce livrează 112 CP şi se cuplează la o cutie manuală cu 5 trepte. Tunerii nu au dezvăluit nici modificările complete pregătite pentru habitaclu, dar o imagine de la bord arată că scaunele standard au fost înlocuite cu unele de tip scoică, livrate de Recaro, de culoare roşie. Soluţie ciudată pentru un asemenea model, nu?
0
11,299
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!