Carlex a găsit o modalitate să facă G-Class-ul să arate şi mai scump şi impunător!

24 Octombrie 2020, 08:47
Denis Godorozea
Polonezii de la Carlex Design au pregătit o nouă reţetă de tuning pentru Mercedes-AMG G 63. Noua lor creaţie a fost numită Racing Green Edition şi vine să-i ofere offroader-ului o aparenţă şi mai scumpă, decât anterior, iar acest efect este atins doar prin vopseaua specială de caroserie. Dar pachetul de modificări poate surprinde şi cu alte picanterii.
Caroseria a fost revopsită în nuanţa verde de smarald, vopseaua fiind aplicată manual. Privit de aproape, acest G-Class pare să aibă o caroserie din lemn nobil, de nuanţă verde, mai jos fiind aplicate dungi maro cu inscripţia specifică Racing Green Edition. O parte din elementele exterioare, precum pragurile laterale, sunt noi, din fibră de carbon, ce se regăseşte pe acoperişul maşinii şi capacul roţii de rezervă ataşate pe uşa din spate. Emblemele originale au fost înlocuite cu cele ale atelierului Carlex, denumirea fiind aplicată şi pe capotă. În locul jantelor standard tunerii oferă un set original de 22 ţoli, jante bicolore ce combină nuanţe de negru şi maro.
Habitaclul a fost retapisat complet. Aici posesorii vor fi răsfăţaţi de piele fină cu ornament original, ce combină nuanţele exterioare de verde întunecat şi maro. Restul suprafeţelor interioare care nu au fost acoperite cu piele sunt din fibră de carbon, care poate fi observată pe planşa de bord, volan şi panourile interioare ale portierelor. Plafonul pe interior este tapisat cu Alcantara verde.
Tehnic offroader-ul de performanţă nu a suferit modificări. De altfel, se pare că G 63 nici nu are nevoie de careva intervenţii, or bolidul este propulsat de benzinarul twin-turbo V8 de 4.0 litri, ce poate oferi un maxim de 585 CP şi 850 Nm. Resursele motorului sunt gestionate de cutia automată cu 9 rapoarte şi sistemul de tracţiune integrală 4MATIC+. În această ipostază Gelandewagen poate accelera până la 100 km/h în doar 4.5 secunde şi are o viteză maximă limitată electronic la 220 km/h.
Preţul acestui pachet de modificări constituie 95,000 euro, iar acesta nu include şi achiziţia propriu-zisă a offroader-ului german, preţul căruia în interpretarea de top este de aproximativ 150,000 euro.
0
5,440
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!