Cum arată o Tesla Model 3 cu tuning de la Startech

14 Octombrie 2020, 16:46
Ilie Toma
Compania germană STARTECH, parte din acelaşi grup cu BRABUS, a prezentat azi interpretarea sa de tuning pentru Tesla Model 3. Aşadar, acum cei care acuzau modelul electric american că ar avea un design prea steril şi prea lipsit de emoţie, au primit şi un medicament pe măsură!
Acum modelul electric are o faţă ce aminteşte parcă de Lamborghini, la cât de agresivă e! Germanii zis că s-au inspirat din bolizii actuali de Formula 1, cumva dinamismul lui Tesla Model 3 inspirându-i să se gândească acest sport de performanţă, dar nici analogiile cu marca italiană nu sunt de neglijat. Ia spuneţi, nu arată mai bine partea frontală e Teslei acum?
Maşina a primit şi jante mult mai sportive, iar decorul pe partea inferioară laterală pare un pic în plus deja.
La posterior pe aripile spate au apărut nişte evazări care derivă direct spre spoilerul de pe hayon. Iar în partea inferioară au apărut noi profilări, menită să completeze tabloul de sportivitate. Nu s-a trecut fără câteva detalii din fibră de carbon, precum oglinzile sau inserţiile de pe aripi. Iar dacă cel care îşi comandă o asemenea Tesla va dori, i se va face şi o operaţiune de „chrome delete”, ceea ce ar presupune ca toate detaliile cromate să fie înlocuite cu cele din fibră de carbon sau alt material.
Şi pentru sunt germani, cei de al STARTECH s-au asigurat din start că toate piesele modificate de ei sunt omologate şi certificate, astfel încât maşina finală va fi lipsită de orice probleme la trecerea reviziilor anuale sau la verificările mai frecvente ale poliţiei.
Atelierul de tuning s-a ocupat şi de interiorul lui Model 3. Acum aici există un volan cu inserţii de fibră de carbon şi nişte Alcantara pe tavan şi pe panourile uşilor, însă cam atât, că în interior, la cât de simplist e, nu prea mai există alte detalii ce pot fi personalizate.
La capitolul tehnic, STARTECH a modificat arcurile suspensiiilor, pentru a reduce garda la sol, cu 40 mm la versiune cu tracţiune pe spate şi 30 mm la cele cu tracţiune integrală. Tunerii germani n-au umblat deloc, însă, la performanţele motorului. Pe de o parte, nu prea mai ai ce face acolo, după ce Tesla a vrăjit în acele motoare cât a putut. Pe de altă parte, modificările aduse de germani ar fi putut tăia din entuziasmul cumpărătorilor de a cumpăra o asemenea Tesla. Aşa, însă, o Tesla Model 3 semnată de STARTECH va avea parte de aspectul agreisv şi emoţional fără a atenta la performanţa nebună de stoc.
0
2,171
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!