Dacia transformă Duster-ul într-un pick-up utilitar

21 Octombrie 2020, 16:18
Denis Godorozea cu referire la Automarket.ro
Dacia prezintă o nouă versiune utilitară pentru SUV-ul Duster: acum acesta va fi disponibil într-o versiune pick-up, cu două portiere, o benă şi dimensiuni mai compacte. Constructorul din Mioveni a dat startul comenzilor pentru noua interpretare a SUV-ului, acesta pornind în România de la 22,500 euro.
De altfel, aceasta este o versiune specială creată pentru piaţa internă, or pick-up-ul a fost dezvoltat în parteneriat cu compania Romturingia şi nu este produs direct la uzină, iar astfel nu va fi disponibilă pe întreg teritoriul european. Noua variantă utilitară are o benă cu lungime de 1.65 metri şi un volum total de 1,000 litri. Limita sarcinilor ce pot fi transportate aici este de 500 kg.
În materie de design noul Duster Pick-Up se distinge mult de versiunile standard, fireşte. La interior se pot adăposti acum doar două persoane, iar după montantul central s-a situat bena propriu-zisă. SUV-ul s-a ales cu o nouă uşă posterioară, dar blocurile optice spate au fost integrate fără prea mari modificări. Standard acest Duster va fi livrat în nuanţa de alb Blanc Glacier şi jante din aliaj de 16 ţoli. Tehnic, Duster Pick-Up este identic cu variantele de serie şi optează pentru motorul turbodiesel Blue dCi de 1.5 litri, ce oferă la activ 115 CP şi 260 Nm, fiind cuplat la o cutie manuală cu 6 trepte.
0
3,109
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!