Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Electromobilul FIAT 500e are o versiune nouă, numită 3+1, cu o uşă de Rolls-Royce

22 Octombrie 2020 - 15:07
Denis Godorozea
FIAT lansează o nouă versiune mai practică a electromobilului 500e. Noua variantă se numeşte 3+1 şi are o portieră adiţională (sau jumătate de portieră) în partea dreaptă, care se deschide în sens opus, exact ca pe un Rolls-Royce. Totodată italienii au pregătit şi o motorizare mai accesibilă, cu autonomie redusă.
Odată cu schimbul de generaţii FIAT 500 a devenit un electromobil compact urban, cu design inspirat de la modelele precedente. În momentul premierei constructorul italian a prezentat câteva interpretări pentru noul electromobil, dar toate în concepţie clasică cu trei uşi (două portiere şi hayon-ul) şi cu o singură motorizare electrică cu 118 CP şi baterie de 42 kWh.
Noua variantă promite a fi mai practică, or în partea dreaptă a caroseriei apare o portieră adiţională, pentru acces mai confortabil pe cel de-al doilea rând de scaune. Uşa se deschide în sens opus şi doar după ce se deschide cea din faţă, montantul central fiind eliminat complet. Alte modificări, în special la interior, nu există în raport cu versiunile clasice, cu excepţia greutăţii mai mari cu 30 kg.
Odată cu lansarea versiunii 500e 3+1 italienii lansează şi o motorizare mai accesibilă, care va porni în Europa de la 19,900 euro. Simţitor mai ieftin, or motorizarea de top are un preţ de peste 30,000 euro. Noua versiune este echipată cu un motor electric de 95 CP, ce poate propulsa compacta până la 100 km/h în 9.5 secunde. Diferenţa de preţ se mai datorează şi bateriei simţitor mai mici, de 23.8 kWh, ce asigură o autonomie de până la 180 km.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter