Ford a oferit gratuit un SUV Edge nou unui tânăr din SUA, care îngrijeşte vârstnicii din întreaga ţară

5 Octombrie 2020, 16:04
Denis Godorozea
Ford a relatat istoria unui tânăr din SUA, care de mai bine de un an călătoreşte prin întreaga ţară şi ajută persoanele nevoiaşe cu treburile casnice, absolut gratuit. Constructorul american a decis să-i ofere gratuit un automobil absolut nou în schimbul SUV-ului utilizat de tânăr până acum, odometrul căruia a depăşit jumătate de milion de kilometri parcurşi.
Rodney Smith a pornit în turneuri prin SUA acum aproape doi ani, când a achiziţionat un Ford Edge rulat, produs în 2012. La momentul achiziţiei odometrul maşinii indica un parcurs de circa 93 mii kilometri, iar timp de 24 luni cei doi camarazi au cutreerat întreaga ţară şi au parcurs peste 500,000 km. Maşina este încă într-o stare tehnică bună, iar Smith a relatat că în toată perioada de exploatare nu i-a creat bătăi de cap.
În călătoriile sale, Smith vizitează diverse oraşe şi state din SUA, unde oferă câte o mână de ajutor vârstnicilor, veteranilor de război şi persoanelor cu abilităţi. Tânărul îi ajută cu treburile casnice, precum tunsul gazonului, absolut gratuit. Gestul lăudabil a fost observat de oficialii de la Ford, care s-au lăsat impresionaţi de atitudinea sufletească a tânărului şi şi-au propus să-l răsplătească.
Astfel, imediat ce va reveni din actualul turneu, Rodney Smith va prelua gratuit un Ford Edge nou-nouţ, produs în acest an, pe care-l va exploata în continuare în misiunea sa caritabilă. Vechiul Edge va fi preluat de cei de la Ford pentru o deservire tehnică mai amplă, iar ulterior va fi transmis unei familii nevoiaşe.
0
1,736
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!