Ford lansează în Europa versiunea specială Mustang Mach 1. Cât de mult se distinge de cea americană?

16 Octombrie 2020, 15:36
Denis Godorozea
Ford anunţă lansarea versiunii limitate Mustang Mach 1 în Europa. Nici de această dată americanii nu au dezvăluit numărul total de unităţi planificate spre producţie, dar au oferit detalii despre substratul tehnic al versiunii europene, care este niţel diferit de cel al coupe-urilor americane, cel mai probabil din cauza normelor ecologice impuse pe Bătrânul Continent. Chiar şi aşa, Mach 1 devine din start o piesă de colecţie pentru fanii muscle car-ului legendar.
Cum se anunţa în momentul premierei americane, Ford Mustang Mach 1 va avea sub capotă benzinarul V8 de 5.0 litri, cuplat la cutia automată cu 10 rapoarte. Clienţii europeni vor putea comanda, însă, o maşină în tandem cu cutie manuală cu 6 trepte (pentru prima dată în generaţia actuală), iar comparativ cu variantele americane Mach 1 destinat cumpărătorilor europeni are cu 20 CP mai puţin la activ, cu un total de 460 CP şi 529 Nm.
Precum şi în cazul versiunii dezvăluite mai devreme, Mustang Mach 1 se distinge de nivelele standard de echipare printr-o servodirecţie resetată, suspensie revizuită cu amortizoare şi bare anti-ruliu noi, ceea ce în tandem promite senzaţii mai pronunţate chiar şi în escapade zilnice pe drumurile publice.
Fireşte, versiunea limitată are un nivel de echipare generos, aproape identic cu versiunile de top de serie. La bord este inclus un sistem multimedia cu ecran tactil de 12.3 inch şi un instrumentar de bord digital. Standard Mach 1 are tapiserie din piele fină şi elemente de decor distinctive, precum şi denumirea versiunii speciale aplicată pe planşa de bord.
Preţurile nu au fost anunţate deocamdată, însă cumpărătorii europeni pot plasa comenzi preliminare. Livrările vor demara în următoarele luni.
0
2,111
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!