Generozitate record la o companie chineză: a dăruit 4,116 automobile angajaţilor săi drept bonus de performanţă!

7 Octombrie 2020, 12:37
Ilie Toma
Până şi pentru China şi scara la care operează industria sa, gestul unei companii producătoare de oţel, de a dărui 4,116 automobile angajaţilor săi drept bonus e unul record!
Numele companiei chineze e Jiangxi West Dajiu Iron & Steel Corporation, iar la 1 octombrie ea a organizat un eveniment epic pentru a-şi celebra succesul şi profiturile record. În ultimii 5 ani cifra de afaceri a companiei a crescut continuu, la fel ca şi profiturile, iar şefii au dorit să facă ceva cu totul special pentru a marca acest succes susţinut. Aşa că au cumpărat 4,116 automobile pentru a le dărui angajaţilor drept bonus!

Dintre acestea, 2,933 au fost de model Jiangling Ford Territory, iar alte 1,183 - FAW-Volkswagen Magotan. SUV-uri şi sedanuri largi, deci, aşa că nu e ca şi cum s-a optat pentru cele mai ieftine opţiuni, de ochii lumii. Presa chineză estimează că valoarea totală a acestor maşini e de cca 74 milioane de dolari americani.

Şi de parcă asemenea bonusuri n-ar fi fost suficiente, compania va achita taxele de înmatriculare pentru acestea, dar şi taxele anuale şi costurile asigurărilor pentru 5 ani înainte!
Maşinile comandate sunt atât de multe, încât compania nu are vreun loc atât de mare să le depoziteze pe toate odată, aşa că la evenimentul din 1 octombrie au fost aliniate doar câteva sute, urmând ca toţi cei 4,116 angajaţi să-şi primească în cel mai scurt timp maşinile oferite.
0
5,243
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!