Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Hyundai lansează un nou electromobil de serie pe baza conceptului 45, dar acesta e dedicat copiilor

30 Octombrie 2020 - 10:46
Denis Godorozea
Unul dintre cele mai recente şi atractive concepte prezentate de coreeni a fost Hyundai 45, o compactă 100% electrică cu design retro-futurist. Constructorul a relatat că planifică să lanseze maşina într-o variantă de serie, fără prea mari modificări stilistice, dar sub brandul Ioniq, şi uite că acum electromobilul poate fi cumpărat practic de toţi doritorii... dar într-un format diferit.
Se pare că cererea pentru asemenea opere este în continuă creştere în lume, or cei de la Hyundai nu vin cu ceva revoluţionar în contextul în care mai mulţi constructori auto au lansat electromobile pentru cei mici. Maşinuţa pregătită de Hyundai repetă în micile detalii conceptul 45, prezentat anul trecut la Frankfurt, dar aceasta vine cu o caroserie actualizată în contextul dimensiunilor mai mici. Maşinuţa nu are un acoperiş şi măsoară în lungime 1,380 mm, lăţimea şi ampatamentul fiind identice de 810 mm.
Hyundai nu a dezvăluit informaţii tehnice şi nici autonomia electromobilului pentru cei mici, dar a relatat că acesta este echipat cu două motoare electrice capabile să propulseze maşinuţa cu viteză de până la 7 km/h. Caroseria şi o parte din elementele structurii interioare sunt realizate din plastic şi lemn, iar scaunul este tapisat cu piele. Din nefericire, nu putem vedea şi elementele de control puse la dispoziţia celor mici. Preţul electromobilului nu a fost dezvăluit.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter