Ingeniozitate în Marea Britanie: cum faci nunta legal cu restricţiile pandemice? Metoda Drive-In

8 Octombrie 2020, 11:07
Denis Godorozea
Un cuplu stabilit în Marea Britanie a identificat o metodă ingenioasă cum să-şi organizeze nunta cu peste 200 invitaţi în condiţiile restricţiilor pandemice, absolut legal. Nunta a avut loc săptămâna trecută, la data stabilită din timp, iar tinerii nu au încălcat normele de organizare a petrecerilor — autorităţile Regatului Unit au impus o limită de doar 15 persoane pentru participarea la ceremoniile de căsătorie.
O idee ar fi organizarea nunţii la aer liber, dar şi în acest caz invitaţii ar fi contactat între ei, riscând să se infecteze. Astfel, Vindal Patel şi Roma Popat s-au inspirat din cinematografele automobilistice, unde vizitatorii pot privi filme chiar din propria maşină, într-o parcare, imaginile fiind arătate pe un ecran de mari dimensiuni, iar sunetul difuzat prin intermediul undelor radio, direct în interiorul automobilului.
Nunta de tip drive-in a adunat peste 200 persoane cu circa 100 automobile, parcate pe un teren de golf. Ivitaţii urmăreau ceremonia pe o scenă, pe care se aflau mirii, iar pentru cei parcaţi în depărtare a fost pregătit şi un ecran mare. Evenimentul a durat câteva ore, iar invitaţii au putut solicita bucate şi băuturi la interiorul maşinii, fiind deserviţi de chelneri, precum la o nuntă clasică. La finalul ceremoniei tinerii căsătoriţi au părăsit terenul la bordul unui golf-car ornamentat, având posibilitatea să-şi salute invitaţii.
0
2,747
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!