La doar 14 ani a urcat beat la volan, a produs un accident şi a fugit! Cazul unui adolescent din România

15 Octombrie 2020, 17:33
Denis Godorozea
Un caz nevirosimil şi revoltător a avut loc ieri în oraşul Răcari, judeţul Dâmboviţa, România: un adolescent de doar 14 ani a urcat beat la volan şi a provocat un accident, după care a părăsit locul faptei. Ulterior tânărul a fost identificat de poliţie, fiind prins la spital, unde a şi fost supus testul alcoolscopic.
*Imagine simbol

Potrivit Digi24.ro, poliţia a fost alertată despre un vehicul ce s-a ciocnit în gardul unei locuinţe din Răcari. Veniţi la faţa locului, oamenii legii nu au mai găsit şoferul, dar acesta a fost, totuşi, găsit în scurt timp la un spital din apropiere. Adolescentul a fost supus imediat testului cu aparatul etilotest, care a depistat o alcoolemie de peste 0.40 mg/l în aerul expirat.

Pe marginea acestui caz a fost pornit un dosar penal pentru conducerea mijlocului de transport în stare de ebrietate alcoolică şi părăsirea locului accidentului, dar şi pentru conducerea mijlocului de transport fără permis de conducere. Alte circumstanţe urmează să fie stabilite în cadrul dosarului. Deocamdată nu se cunoaşte ce pedeapsă riscă adolescentul.
0
2,435
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!