La doar 17 ani, este cercetat pentru furtul unui automobil! Suspectul a fost reţinut de poliţie

13 Octombrie 2020, 12:09
Denis Godorozea
Un tânăr din raionul Ialoveni este cercetat penal pentru comiterea mai multor furturi, inclusiv răpirea unui automobil. Adolescentul de 17 ani a fost reţinut şi transportat la Inspectoratul de Poliţie Ciocana, unde a fost audiat. Suspectul riscă acum să ajungă după gratii pe un termen de până la 3 ani.
Potrivit comunicatului oficial, la data de 8 octombrie poliţia a fost sesizată de un tânăr, domiciliat în sectorul Ciocana al capitalei, că maşina sa de model Peugeot 307 ar fi fost furată din curtea blocului de pe str. Maria Drăgan, prejudiciul estimat fiind de 80,000 lei. Victima le-a comunicat oamenilor legii că cunoaşte suspectul, iar acesta ar fi fost în vizită la el acasă cu câteva ore înainte de răpi automobilul, de unde a şi sustras cheile maşinii, având astfel acces liber la interiorul maşinii. În urma procedurilor de urmărire penală suspectul a fost identificat şi reţinut.

Transportat la inspectorat, în cadrul audierilor tânărul şi-a recunoscut vina, sugerând că a răpit automobilul pentru a se plimba, iar asta chiar dacă nu deţine un permis de conducere. Acum adolescentul este cercetat penal pentru răpirea mijlocului de transport. Această infracţiune prevede o pedeapsă cu amendă cuprinsă între 29,000 şi 67,500 lei, sau cu închisoare pe un termen de la 1 la 3 ani.
0
1,314
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!