Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Lamborghini prezintă cel mai japonez Aventador, creat cu ajutorul maestrului Yohji Yamamoto

30 Octombrie 2020 - 15:23
Denis Godorozea
Lamborghini a prezentat cea mai japoneză versiune a supercar-ului Aventador S, creată cu participarea designerului Yohji Yamamoto. Maestrul nipon este un designer vestimentar, renumit în întreaga lume pentru stilul său avangardist şi minimalist, aplicat acum şi pe acest Aventador S mai nebunatic. Nici nu crezi că Yamamoto are 77 ani, nu?
O asemenea colaborare a fost propusă de designerul-şef Lamborghini, care s-a lăsat cucerit de stilul lui Yamamoto în cadrul unei expoziţii de la Paris — Mitja Borkert a fost uimit de combinaţia jucăuşă dintre culorile de negru, alb şi roşu, iar anume aceste nuanţe domină pe proiectul comun dintre Lambo şi Yamamoto. Totodată, designerul vestimentar a pregătit şi o colecţie de haine pentru lansarea lui Aventador S by Yamamoto.
Maşina specială a fost prezentată în cadrul lansării oficiale a Lamborghini Lounge la Tokyo. Ulterior aici vor avea loc diverse evenimente realizate sub patronajul companiei italiene şi tot aici clienţii îşi vor putea personaliza viitoarele automobile în studioul Ad Personam, cel mai probabil în stil japonez.
Fireşte, tehnic acest Aventador S nu se distinge de celelalte versiuni. Supercar-ul este propulsat de benzinarul aspirat natural V12 de 6.5 litri, ce poate dezvolta 740 CP şi 690 Nm. Resursele motorului sunt gestionate de cutiar robotizată cu 7 rapoarte. Amintim că Aventador S poate accelera până la 100 km/h în doar 3 secunde, fiind unul dintre cele mai rapide automobile cu motor aspirat natural din lume. Viteza maximă constituie 350 km/h.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter