Marca chineză care a schimbat stereotipurile: Haval aniversează un an de prezenţă în Moldova

27 Octombrie 2020, 10:51
Denis Godorozea
Marca Haval aniversează primul său an de prezenţă în Moldova, iar odată cu asta, a trecut un examen important în ţara noastră. La un an de existenţă pe piaţă şi zeci de automobile vândute, care rulează pe drumurile ţării cu fiabilitate exemplară, Haval declară că şi-a atins unul din cele mai importante scopuri: cel de a schimba percepţia despre cum pot fi automobilele chineze moderne. Prin urmare, cu examenul primului an trecut, reprezentanţii săi în Moldova anunţă fără echivoc: Haval e prezent în Moldova cu toată seriozitatea şi pentru mult timp înainte!
Puţini ştiu, dar marca Haval e una din cele mai noi din lumea auto, apărând în 2013 dintr-o filosofie de a crea automobile consistente, care să impresioneze proprietarii. Numele a fost ales să rezoneze cu englezescul ”Have it all”, sugerând o paletă completă de calităţi. Până azi în lume s-au vândut deja peste 6 milioane de exemplare Haval, numai în septembrie 2020 fiind vândute peste 79 mii unităţi. În prezent, Haval se vinde în peste 60 de ţări ale lumii.
Haval e şi o marcă orientată exclusiv spre SUV-uri. În Moldova sunt prezente trei modele de SUV-uri.

Haval H2 e cel mai compact, dar vine cu o consistenţă neaşteptată la dotări şi cu combinaţii foarte variate de motozări şi transmisii, existând şi versuni cu cu cutii manuale şi automate, dar şi cu tracţiune pe puntea faţă sau integrală.
Haval H6 a cucerit cel mai mult publicul din Moldova. Având dimensiunii medii, acesta surprinde la început prin design, iar ulterior prin dotări hi-tech de la bord. Oferă şi mai multe propulsoare posibile sub capotă, de 1.5 litri sau 2.0 litri, în combinaţie cu tracţiune faţă şi cutie automată.
Haval H9 e cel mai mare model din gamă, fiind un offroader luxos, construit pe cadru dur, ăsta fiind şi un model pe care redacţia noastră l-a testat. E disponibil doar cu tracţiune integrală şi cutie automată, dar poate beneficia fie de un motor pe benzină, fie de unul diesel biturbo.
Apropo, odată cu marcarea primei aniversări, Haval Moldova anunţă şi o promoţie prin care, toţi cei care vor achiziţiona un exemplar nou Haval, vor primi în dar un certificat pentru prima deservire programată gratuită. Programările pentru teste drive Haval pot fi făcute direct, online, iar datele complete de contact le puteţi găsi pe site-ul oficial Haval în Moldova.
1
2,982
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!