Noua generaţie Subaru BRZ vine oficial în acest an! Prima imagine

6 Octombrie 2020, 12:41
Denis Godorozea
Subaru a publicat prima imagine teaser pentru noua generaţie BRZ. Lansarea celei de-a doua generaţie a sportivei japoneze, create în cooperare cu cei de la Toyota, este confirmată pentru acest an. Tot până la sfârşitul anului 2020 este aşteptată premiera succesorului Toyota GT86. Precum şi anterior, cele două coupe-uri vor avea un substrat tehnic unificat, dar acum ar putea fi diferite stilistic.
Precedenta generaţie Subaru BRZ a părăsit linia de producţie în vara acestui an. Deşi anterior se specula că japonezii au decis să renunţe complet la formatul sportivelor accesibile, se pare că Subaru şi Toyota îşi vor bucura din nou fanii, concomitent avansând în parteneriatul lor strategic. Cât despre succesorul BRZ/GT86, la ora actuală lipsesc careva informaţii oficiale, iar proaspătul teaser nu face claritate în aspectul exterior al maşinii — nu putem vedea decât designul jantelor şi o mică parte din caroserie, care tot este camuflată.

Deocamdată nu există informaţii oficiale despre substratul tehnic şi platforma utilizată de Subaru şi Toyota în cazul noilor BRZ şi GT86. Sub capotă se aşteaptă cel puţin un benzinar aspirat natural, dar japonezii nu oferă detalii nici despre unităţile de propulsie.
0
1,470
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!