Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Nu a durat mult timp: limitatorul de viteză maximă de 180 km/h la Volvo, eliminat de tuneri

16 Octombrie 2020 - 10:28
Denis Godorozea
Heico Sportiv este un soi de ABT Sportsline pentru Volvo, or atelierul de tuning de câteva decenii condimentează aproape toate modelele lansate de suedezi. Dar chiar şi aşa un parteneriat de termen lung nu exclude în totalitate disputele dintre companii, chiar şi neverbale. Mai nou, se pare că tunerii nu au apreciat ideea colegilor de la Volvo de a impune o limită de viteză maximă de doar 180 km/h, or aceasta prea se combină cu concepţia unui model sportiv, nu?
Ei bine, nu a durat prea mult până tunerii au reuşit să elimine acest limitator electronic, iar primul atelier care a făcut-o este chiar Heico Sportiv, care în prezent oferă pachete de modificări, inclusiv cu surplus de putere, pentru aproape întreaga gamă Volvo. Deocamdată tunerii nu au oferit detalii exacte despre viteza maximă disponibilă după eliminarea limitatorului, dar noi anticipăm că noua limită va constitui circa 250 km/h, cel puţin în cazul sportivei S60 T8, care avea o asemenea viteză maximă până la modificările impuse de Volvo.
Heico urmează să ofere detalii complete şi lista modelelor care vor putea beneficia de o nouă unitate de control până la finalul acestei luni. Fireşte, unitatea va aduce şi un surplus de putere pentru motoarele actuale.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter