Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

O persoană a decedat în urma accidentului produs de un şofer beat în Criuleni

23 Octombrie 2020 - 10:21
Denis Godorozea
Noaptea trecută în satul Mălăieştii Noi din raionul Criuleni a avut loc un accident înfiorător. Un şofer în stare de ebrietate a pierdut controlul volanului şi s-a ciocnit într-un copac de pe marginea drumului. În urma impactului maşina a fost făcută zob, iar un bărbat de la bord a decedat.
Poliţia a fost sesizată la ora 00:55 despre producera accidentului pe traseul Bălăbăneşti — Dubăsarii Vechi. În urma investigărilor preliminare inspectorii au stabilit că la volan se afla un tânăr de 21 ani care circula cu viteză excesivă şi la un moment dat a pierdut controlul volanului, după ce automobilul s-a inversat şi s-a ciocnit violent de un copac de pe marginea drumului. Pe lângă şofer, la bord se mai aflatu alte două persoane, în vârstă de 24 şi, respectiv, 26 ani. Bărbatul de 26 ani de pe bancheta din spate a suferit leziuni corporale incompatibile cu viaţa, astfel încât a decedat pe loc.
Ulterior şoferul a fost supus testului alcoolscopic cu aparatul Drager, care a depistat o concentraţie de 0.64 mg/l de alcool etilic pur în aerul expirat. Şoferul a fost reţinut pentru 72 ore şi este cercetat penal. Poliţia informează că şoferul activează în cadrul Brigăzii cu Destinaţie Specială "Fulger", însă la data de 12 octombrie a solicitat să fie eliberat din funcţie fiind, totodată, obligat să activeze încă 14 zile conform Codului Muncii. Se mai precizează că din momentul depunerii cererii tânărul nu s-a mai prezentat la serviciu invocând motive de sănătate.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter