Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Pentru cei ce vor să fie primii: BMW lansează versiuni First Edition pentru X5 M şi X6 M Competition

20 Octombrie 2020 - 16:38
Denis Godorozea
BMW oferă fanilor o nouă şansă de a intra în posesia unui bolid de performanţă original, aproape unic în întreaga lume — bavarezii anunţă lansarea versiunii First Edition pentru variantele de top X5 M Competition şi X6 M Competition, ambele limitate la câte un tiraj de doar 250 exemplare. Prin ce detalii se vor distinge aceste modele în trafic?
Aparent, ediţiile First Edition par a fi tardive dacă e să ţinem cont de data premierei mondiale ale noilor BMW X5 M şi X6 M, cât şi versiunile lor Competition, ce au fost dezvăluite acum un an şi câteva zile, iar de atunci sunt disponibile pentru comandă şi achiziţie pe mai multe pieţe. Ei bine, probabil bavarezii se referă la o primă ediţie limitată în cadrul generaţiilor actuale ale sportivelor.
Aşadar, tradiţional ediţia limitată vine cu câteva actualizări estetice distinctive, care să le ofere o doză de originalitate în trafic, dacă e să admitem că aceşti bolizi au careva şanse de a se intersecta zilnic. În materie de design exterior, versiunile First Edition vor putea fi distinse prin nuanţele originale de caroserie Frozen Dark Silver şi Frozen Marina Bay Blue, însă aici ar trebui să specificăm că aceste culori vin din portofoliul BMW Individual.
Aspectul exterior este completat de jantele Star-Spoke de culoare neagră, cu diferite dimensiuni: de 21 ţoli pe puntea faţă şi, respectiv, de 22 ţoli pe puntea spate. Printre elementele de decor exterioare se enumeră suprafeţele din fibră de carbon — la nivelul oglinzilor retrovizoare exterioare, lamelele aerodinamice frontale şi laterale, dar şi difuzorul integrat în bara posterioară.
Habitaclul, la rândul său, a fost şi el dat în mâinile maeştrilor de la BMW Individual, care l-au ornamentat cu tapiseria din piele fină perforată şi elemente din Alcantara, din care este alcătuit şi plafonul de culoare albastră. Elementele acoperite cu piele au cusături contrastante de culoare portocalie şi un decor autentic.
Modificări tehnice nu sunt prevăzute pentru SUV-urile din seria First Edition. Amintim că această versiune este disponibilă doar pentru variantele de top X5 M Competition şi X6 M Competition. Acestea utilizează acelaşi benzinar biturbo V8 de 4.4 litri, precum şi versiunile "standard" preparate de divizia M, dar oferă cu 25 CP mai mult la activ, respectiv având un total de 625 CP şi 750 Nm.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter