Premieră: ABT RS4-S, break de performanţă care poate atinge 300 km/h

1 Octombrie 2020, 13:28
Denis Godorozea
ABT Sportsline prezintă noua sa creaţie RS4-S pe baza versiunii actualizate Audi RS4 Avant — un break nebunatic, compromisul perfect pentru familiştii ce-şi doresc un model mai practic, dar performant ca un break sportiv în acelaşi timp.
Audi RS4 Avant a trecut printr-un facelift de mijloc de carieră de curând, iar specialiştii atelierului ABT Sportsline s-au grăbit să prezinte propria lor interpretare a unui break de performanţă. Maşina a beneficiat de condimente speciale marca ABT, precum un splitter frontal de dimensiuni mai mari şi un difuzor posterior ce integrează patru terminaţii ale sistemului de evacuare modificat. Tradiţional, ABT Sportsline propune pentru ABT RS4-S şi o gamă variată de jante originale de diverse culor şi dimensiuni de peste 20 ţoli.
Condimente savuroase au fost rezervate şi pentru substratul tehnic, or Audi RS4 Avant a beneficiat de o nouă unitate de control pentru motor, adiţională, ABT Engine Control (AEC), ce aduce un surplus de 60 CP şi 60 Nm. Drept urmare, RS4-S oferă la activ 510 CP şi 680 Nm.
Aceste îmbunătăţiri rezultă într-un timp de acceleraţie de la 0 la 100 km/h de doar 3.9 secunde, în timp ce viteza maximă constituie acum 300 km/h! Da, acum în loc de o călătorie la cel mai apropiat market, posesorii acestor sportive vor alege, probabil, să se aventureze într-un alt oraş ca să poată savura din toate posibilităţile maşinii pe autostrăzi fără limită de viteză maximă.
0
1,337
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!