Prezentatorul Top Gear, Chris Harris, despre Mercedes-AMG GT Black Series: arată ca un Mansory

12 Octombrie 2020, 19:21
Ilie Toma
Vă amintiţi de casa de tuning Masory? Sunt cei care fac printre cele mai opulente şi exhibiţioniste creaţii de tuning, majoritatea lor fiind atât de exagerate, încât par mai degrabă o bătaie de joc neinspirată sau o blasfemie, decât maşini cu tuning adevărat.
Ei bine, tocmai de asta, remarca prezentatorului Top Gear, Chris Harris, despre noul Mercedes-AMG GT Black Series, nu e deloc un compliment pentru marca germană. În zilele noastre, să zici despre un model că arată ca un Masory, e o insultă ruşinoasă pentru cel vizat.

Chris Harris este cunoscut pentru remarcile tale tăioase despre maşinile care nu-i plac încă înainte de a deveni prezentator Top Gear, iar cele spuse acum îi pun într-o lumină proastă pe cei de la Mercedes-Benz, or, aceştia îşi caracterizează modelul ca „vârful absolut al familiei Mercedes-AMG GT”, acesta primind şi o putere demenţială sub capotă de 730 CP, dintr-un V8 de 4.0 litri. Mai mult ca atât, noul Black Series vine să continue ideea morală a unui model legendar, devenit azi de colecţie deja, şi anume CLK Black Series din anii 2007-2009.
Deşi şi modelul creat acum 13 ani avea kit-uri aerodinamice evazate, aspectul lui era totuşi mai bine asortat la capitolul culori, iar formele păreau să aibă o funcţie în performanţa finală. Noul Black Series, însă, vine în culori şi elemente contrastante şi stridente, şi tocmai asta pare să-l fi determinat pe Harris să arunce o asemenea descriere acidă despre model. Ba mai mult, Harris a mai menţionat la final că AMG-urile din zilele noastre sunt cam rătăcite, referindu-se, probabil, la direcţia în care merge designul lor.
Voi ce credeţi? A exagerat jurnalistul britanic cu comentariile sau a alunecat Mercedes-AMG cu adevărat într-un stil cam kitsch de design?
0
1,832
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!