Primul SUV Ferrari, surprins în propria caroserie în timpul testelor! Ce ziceţi de aşa o siluetă?

30 Octombrie 2020, 16:31
Denis Godorozea
Ferrari Purosangue a fost surprins pentru prima dată în timpul testelor. Exteriorul maşinii este încă camuflat, astfel încât să ascundă micile detalii de design, dar în schimb putem vedea silueta viitoarei maşini. Se pare că primul SUV din istoria mărcii va fi cel mai sportiv din segment, or silueta sa seamănă mai mult cu un shooting brake cu capacităţi sporite în offroad.
Micile elemente stilistice, precum blocurile optice posterioare, amintesc de Maserati Levante, însă silueta maşinii este complet originală. Provenienţa maşinii mai este trădată de sistemul de evacuare original, tipic Ferrari, dar şi jantele imense cu 5 spiţe duble. Cert este că designul final nu este stabilit încă.
Purosangue va avea la bază noua platformă cu motor situat în partea frontală. Unitatea va fi amplasată, însă, între puntea faţă şi carcasa de siguranţă, iar astfel inginerii italieni urmăresc să obţină un echilibru optim între punţi. Cutia de viteze, însă, se va situa în spate, alături de substratul tehnic electric — SUV-ul va fi un model de tip plug-in hybrid. Sub capotă şi-ar putea face loc diverse unităţi din portofoliul Ferrari, benzinare V6, V8 şi chiar V12. Informaţii mai detaliate vor fi dezvăluite mai aproape de debutul mondial, care va avea loc nu mai devreme de 2022.
0
5,147
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!