Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Prior Design pregăteşte bare de protecţie cu grile "normale" pentru BMW Seria 4

20 Octombrie 2020 - 14:14
Denis Godorozea
Subiectul "grilelor" noilor BMW rămâne a fi unul foarte fierbinte în mediul online şi în rândul fanilor mărcii bavareze — noul lumbaj stilistic a împărţit fanii mărcii în două tabere, cei ce critică şi cei ce apreciază. Între timp, apar şi diverse soluţii aftermarket din partea atelierelor de tuning, care vin să coluţioneze problema grilelor cu câte un pachet stilistic exterior original. Printre primii sunt tunerii de la Prior Design.
Proiectul designerilor de la Prior se distinge de celelalte, or tunerii se oferă să producă mai multe versiuni de bare frontale, cu diverse incizii de aer în forma şi dimensiunile lor, astfel încât să vină pe placul celor mai mulţi dintre fanii ce critică noul design autentic BMW. Şi, în raport cu numeroasele imagini render publicate până acum, aceste pachete de tuning vor fi disponibile ulterior pentru cumpărători.

Aşadar, cum putem vedea în imaginile publicate de designerii Prior, atelierul va oferi câteva interpretări distinctive pentru bara frontală a noii Seria 4. Prima variantă pare a fi inspirată de la versiunile de performanţă a coupe-ului de top BMW Seria 8, cu grile identice atât pe partea de sus, cât şi pe părţile inferioare a barei de protecţie. Cea de-a doua variantă vine cu grile inversate pe partea de sus şi incizii de aer mai înguste pe părţile laterale.
Preţurile nu au fost anunţate încă şi cel mai probabil vor fi dezvăluite odată cu lansarea pachetelor complete de modificări pentru noua generaţie Seria 4 şi versiunile de performanţă M3 şi M4. Voi pentru care din ele aţi opta? Sau aţi prefera designul original propus de BMW?
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter