Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Toate unităţile GMC Hummer planificate pentru anul viitor au fost rezervate

22 Octombrie 2020 - 10:42
Denis Godorozea
Se pare că reţeta succesului pe piaţa americană este constituită dintr-un offroader brutal, capabil şi practic, cu un substrat tehnic 100% electric, or anume asemenea modele continuă să bată recorduri de comenzi preliminare în SUA. Tesla Cybertruck a reuşit să acumuleze peste jumătate de milion de comenzi din momentul premierei, iar acum toate unităţile GMC Hummer, care abia urmează să fie produse şi livrate anul viitor, au fost rezervate. În mai puţin de o oră!
Ieri legendarul Hummer a revenit oficial, dar sub aripa brandului GMC. Un deceniu mai devreme Hummer a fost un brand separat în componenţa General Motors, însă de dragul reducerii cheltuielilor americanii au decis să elimine în totalitate brandul din portofoliu. Dar acum trăim într-o epocă a vitezei, unde avansul tehnologic este foarte rapid, iar oferta pe piaţă (nu neapărat de automobile) este mult prea mare. Astfel, cei mai iscusiţi specialişti de marketing au găsit o modalitate de a atrage consumatorii, făcându-şi jocul viclean pe nostalgia noastră. Anume aşa a şi reapărut Hummer, dar acum în cadrul brandului GMC. De altfel, anume această optimizare de costuri a făcut posibilă revenirea legendei americane într-o ipostază 100% electrică, or mijloacele financiare au fost investite în modernizarea uzinei de la Detroit şi dezvoltarea propriu-zisă a acestei creaturi electrice — per total peste 2 miliarde de dolari.
Şi uite că a funcţionat! GMC a anunţat 4 versiuni pentru noul Hummer electric, care urmează să fie lansate pe piaţă treptat, abia din toamna anului viitor. Iniţial vor fi livrate doar unităţile din seria specială Edition One, o versiune de top bine dotată, cu 3 motoare electrice şi putere de peste 1,000 CP şi 15,500 Nm. Preţul acesteia este de aproximativ 113,000 dolari americani, iar pentru a rezerva un model doritorii trebuie să achite doar un avans de 100 dolari, suma integrală urmând să fie achitată ulterior. Dar nici acest preţ piperat nu i-a speriat pe americani, or întreg tirajul Edition One, deci toate modelele planificate pentru producţie în 2021, a fost rezervat în mai puţin de o oră de la startul comenzilor! Nu cunoaştem, însă, tirajul exact pentru această versiune de lansare.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter