Trei persoane au ajuns la spital după ce un Audi s-a izbit violent de un compactor

5 Octombrie 2020, 11:34
Denis Godorozea
Un accident înfiorător a avut loc în dimineaţa zilei de astăzi în localitatea Bulboaca, raionul Anenii Noi. Un automobil de model Audi s-a izbit violent de un compactor, ce aparţine S.A. Drumuri Anenii Noi. În urma impactului trei persoane de la bordul autoturismului au ajuns la spital cu diverse traumatisme.
Conform informaţiilor preliminare, la volanul autoturismului se afla un bărbat de 45 ani, iar cu el în maşină se mai aflau 3 persoane, două femei de 19 şi, respectiv, 36 ani, şi un tânăr de 21 ani. Maşina de model Audi se deplasa regulamentar şi aparent nu a depăşit limita legală de viteză, dar din cauza condiţiilor meteo nefavorabile şi lipsei de iluminare a tamponat compactorul, ce se deplasa în aceeaşi direcţie, pe aceeaşi bandă.
Nu se cunoaşte dacă compactorul avea incluse lumini astfel încât să fie vizibil pentru ceilalţi participanţi la trafic. În urma impactului au avut de suferit 3 persoane de la bordul autoturismului, ulterior fiind preluate de o ambulanţă. Cazul este investigat de poliţie.
Sursa: Telegram / Ungureanu 112, cu referire la Deschide.md
0
2,105
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!