Trolling marca Tesla: le-a dat o lecţie indivizilor ce i-au furat maşina utilizând aplicaţia mobilă

28 Octombrie 2020, 09:46
Denis Godorozea
Tesla oferă astăzi unul dintre cele mai sofisticate şi funcţionale sisteme de alarmă din lume, posesorul electromobilului având posibilitatea să-şi monitorizeze bunul la distanţă, prin intermediul aplicaţiei mobile, care oferă şi o listă generoasă de posibilităţi de interacţionare cu maşina doar cu telefonul. În anumite cazuri, sistemul disponibil pe Tesla nu doar previne furtul maşinii, dar şi mai poate da o lecţie bună răpitorilor.
Sistemul de securitate Tesla a fost testat de Annabelle Brett, o femeie din Australia, care deţine un Model 3. Într-o dimineaţă femeia a recepţionat o notificare pe telefonul mobil de la sistemul de alarmă al electromobilului, care fusese furat de câţiva indivizi îndrăzneţi. Fireşte, proprietara maşinii a solicitat imediat intervenţia poliţiei, dar nu a ezitat să răsplătească infractorii şi cu o doză bună de trolling, care să le fie o lecţie pe viitor! :)
Astfel, chiar dacă hoţii au reuşit să preia controlul asupra maşinii, Annabelle mai avea încă accesul deplin la sistemul de securitate inclus. Ba mai mult de atât, avea posibilitatea să interacţioneze cu maşina la distanţă, să activeze anumite funcţii şi să vadă ce se petrece în maşină şi în împrejurimile ei. După ce a alertat poliţia, femeia a pornit în goană după infractori, cu un alt automobil. Între timp, Annabelle a avut posibilitatea să acţioneze claxonul, geamurile electrice, ba chiar să încetinească maşina şi să înjure jefuitorii.
După ce şi-a bătut joc de ei, femeia i-a atenţionat că a solicitat deja intervenţia poliţiei cu un mesaj chiar pe ecranul sistemului multimedia al electromobilului. După o asemenea experienţă, hoţii nu au mai rezistat, au oprit maşina şi au luat-o la sănătoasa. Dar în grabă, unul dintre ei şi-a scăpat actul de identitate în maşină, iar astfel a fost găsit rapid de oamenii legii.
0
98,061
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!