Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Un acoperiş de la Tesla Model Y s-ar fi detaşat pe o autostradă din SUA. Adevăr sau acuzaţii false?

6 Octombrie 2020 - 14:44
Ilie Toma
Un nou scandal legat de calitatea asamblării celui mai nou model Tesla, Model Y, ia amploare în SUA. O utilizatoare de Twitter a postat un video în care arată maşina sa, care ar fi fără acoperiş, menţionând că acesta tocmai se desprinsese şi zburase de pe maşină pe o autostradă din California, şi întrebându-l pe Elon Musk cum poate el explica asemenea deficienţe de calitate.
Model Y are raportate deficienţe reale şi verificabile de calitate la primele sale exemplare, în special la alinierea panourilor de caroseriei şi vopseaua aplicată pe ea. Dacă noul incident ar fi adevărat, acesta ar fi cu siguranţă cel mai grav şi ar ridica probleme serioasă de siguranţă, mai ales pentru alte automobile de pe autostradă, care merg urma unui asemenea automobil.

Autoarea video-ului menţionează că tocmai ieşise cu maşina nouă, cumpărată de tatăl ei, din showroom şi după asta i-a sunat pe cei de acolo, care i-ar fi spus că, cel mai probabil, ori cleiul cu care e fixat acoperişul din sticlă al modelului ar fi fost prost aplicat, sau chiar uzina ar fi uitat să-l aplice.
Pe cât de revoltător n-ar suna, trebuie să menţionăm că acuzaţiile sunt, în acest moment, îndoielnice. Or, account-ul de Twitter pe care a fost postat video-ul e creat cu două zile în urmă, iar la solicitatea a mai multe imagini, autoarea a răspuns că doar asta are şi că în general nu obişnuieşte niciodată să posteze nimic online. Mai mult ca atât, ultimele modele Tesla au un sistem de filmare la 360 grade a tot ce se întâmplă în jurul maşinii, iar astfel oamenii au solicitat înregistrările acestui sistem de bord, care ar arăta acoperişul detaşându-se şi zburând. Aici scuza cu faptul că maşina tocmai părăsise showroom-ul şi n-avea încă setat un stick de memorie pentru a întegistra video venise la ţanc. De asemenea, e foarte ciudat că în urma acestei întâmplări, doamna nu ar fi oprit pe autostradă, asigurându-se că piesa uriaşă nu va provoca un accident.

Prin urmare, apar îndoieli rezonabile că acest acuzaţii nu sunt tocmai credibile.

Voi ce credeţi despre acest caz — să-i fi căzut cu adevărat acoperişul lui Tesla Model Y sau credeţi că sunt nişte acuzaţii false?
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter