Un singur Tesla Model 3 a economisit poliţiei americane aproape 7,000 dolari pe combustibil

5 Octombrie 2020, 17:14
Denis Godorozea
Departamentul de poliţie din orăşelul Bargersville, statul american Indiana, a raportat economiile generate de exploatarea unei Tesla Model 3, care a ajuns în dotarea poliţiei acum 13 luni. Din calculele realizate de forţele de ordine locale, electromobilul a generat economii de aproape 7,000 dolari americani în această perioadă.
Potrivit informaţiilor publicate pe reţelele de socializare de ofiţerul Todd Bertram, exploatarea electromobilului a adus economii de cel puţin 6,755 dolari americani, obţinute pe combustibil şi întreţinerea tehnică. Astfel, exploatarea unui Dodge Charger clasic, precum cele din dotarea poliţiei locale utilizate anterior, ar fi mai scumpă cu aproape 7,000 dolari în perioada celor 13 luni de când inspectorii utilizează o Tesla. Astfel, a şi fost aproape acoperită diferenţa de preţ dintre o Tesla Model 3, care i-a costa 41,945 dolari, şi un Dodge Charger, care ar fi costat în momentul achiziţiei 33,612 dolari.
Dar poliţia atenţionează că economiile ar fi şi mai mari, în contextul în care nu ar surveni criza pandemică iar preţurile pentru combustibil ar fi similare cu cele de acum un an. Potrivit estimărilor, timp de doar 6 luni Tesla ar fi economisit peste 10,000 dolari doar pe combustibil! Totodată, Bertram mai menţionează că Tesla Model 3 este mai potrivită pentru poliţie decât un Charger, fiind silenţioasă şi simţitor mai rapidă.
0
1,295
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!