Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) A fost lansat teaser-ul primului documentar autohton produs în Antarctida, de expediţionişti din Moldova şi România

21 Octombrie 2020 - 20:18
Ilie Toma
Ştiaţi că în an acest an a avut loc prima expediţie exclusiv formată din oameni din Moldova şi România, spre Antarctida? Au mai fost oameni de ştiinţă din România, care au ajuns în Antarctida la bordul unor vase ştiinţifice internaţionale, sau în cadrul unor proiecte de studiu internaţionale, dar niciodată până acum n-a existat o navă care să înoate în apele polare la iniţiativa unui echipaj autohton, formată doar din oameni din Moldova şi România!
Toată expediţia a avut loc în luna februarie 2020, chiar înainte ca marile restricţii ale pandemiei să se instaureze nemilos pe întregul mapamond. A fost o expediţie inedită pentru partea asta a lumii, şi marcantă pentru fiecare din membrii echipajului! Iar noi, cei de la PiataAuto.md, suntem onoraţi că o mare parte din echipajul de la bordul navei a fost formată din camarazii noştri, de aventuri terestre cu maşini. Da, în ultimele luni audienţa noastră a crescut la peste un milion de oameni lunar, iar mulţi dintre cei proaspăt alăturaţi comunităţii noastre, ar putea să nu fie foarte avizaţi cu ceea ce făceam noi intens până la pandemie. Iar dacă vreţi să exploraţi aceste aventuri terestre precedente, avem rubrica Expediţii aici, pe site, unde veţi găsi istoria fiecărei aventuri, cu relatări detailate.
Dar să revenim acum la camarazii noştri aventurieri pe ape. Aceştia au trecut neiertătoare stâmtoare Drake în expediţia lor maritimă şi au poposit pe măreaţa Antarctida. Iar toate aceste aventuri fascinante au fost acum puse cap la cap în primul documentar autohton de acest gen! Va fi un documentar în 10 episoade! Astăzi a apărut primul teaser şi e pur şi simplu fantastic! Îl includem în video de mai jos, ca să-l vedeţi şi să fiţi nerăbdători, aşteptând momentul lansării depline, moment care va avea loc la 31 octombrie!
Atenţie, video-ul de mai jos ar putea naşte un profund sentiment de admiraţie faţă de planetă, faţă de curajul unor asemenea aventuri, dar şi o profundă mândrie că oameni din Moldova şi România au făcut asta!
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter