(VIDEO) Aceeaşi interesecţie Vieru/Ierusalim, încă un accident azi dimineaţă, identic cu cel de azi noapte!

3 Octombrie 2020, 10:36
Redacţia PiataAuto.md
După ce azi noapte a avut loc un accident violent între o Dacia Duster de poliţie şi un alt SUV, în urma căruia Dusterul poliţienesc s-a răsturnat, la aceeaşi interescţie a bulevardului Grigore Vieru şi Ierusalim din capitală s-a mai produs un accicent aproape identic la orele dimineţii.
De această dată un mic van pare să nu fi cedat trecerea şi a lovit în lateral un offroader cu cadru dur şi centru de greutate mai înalt. Lovitură laterală în partea spate i-a fost fatală maşinii şi aceasta s-a răsturnat. Ambulanţa a venit la faţa locului, iar din informaţiile pe care le avem toţi oamenii sunt în afara oricărui pericol pentru viaţa lor.
Intersecţia străzilor Ierulasim şi Grigore Vieru din Chişinău pare să devină una din cele mai periculoase, după rata de accidente care se tot produc acolo. Aparent, e o intersecţie lată, cu vizibilitate bună, dar în orele aglomerate problema apare din cauza celor ce vireaza dintre Ierusalim, care stau în câteva rânduri paralele în aşteptarea oportunităţii de a vira şi astfel îşi încurcă unul altuia. În orele de trafic redus cei de la Vieru gonesc mult mai rapid, iar cei care apar de la Ierusalim chiar şi pentru a reuşi să aibă vizilitatea necesară de după maşinile parcate adeseori stau deja în traiectoria de mers a maşinilor de pe Vieru, iar astfel un impact de viteză mică poate destabiliza aceste vehicule de pe Vieru, răsturnându-le ca în cazul celor două accidente din ultimele 12 ore.

Sursa foto / video: Facebook / grupul GBM, Telegram / ГБМ.Молдова Онлайн
0
2,904
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!