(VIDEO) Cât de iscusit este preşedintele Turkemistanului în drift? Demonstrează pe BMW M4

22 Octombrie 2020, 12:26
Denis Godorozea
Preşedintele Turkmenistanului Gurbangulî Berdîmuhamedov este unul dintre cei mai controversaţi lideri din ţările CSI. Venit la putere în 2007, preşedintele turkmen deţine postul de preşedinte până în prezent, fiind acuzat în lume pentru instaurarea unei dictaturi, fiind vestit şi pentru iniţiativele legislative ciudate. Printre acestea şi legea care prevede că în Turkmenistan pot circula doar automobile de culoare albă. Fireşte, cu mici excepţii, permise doar preşedintelui.
Berdîmuhamedov este vestit şi pentru pasiunea sa pentru automobile — oficialul deţine un garaj imens de automobile speciale şi, aparent, este iscusit în şofat. Mai nou, Berdîmuhamedov şi-a demonstrat capacităţile în drift pe un traseu de tip închis din Turkmenistan. Pentru a se aventura într-o cursă cu derapaje controlate, preşedintele a ales un BMW M4 de generaţie precedentă... de culoare verde. După câteva exerciţii, Berdîmuhamedov a părăsit circuitul la bordul unui Mercedes-Benz GLS de generaţie nouă.
Preşedintele a vizitat circuitul care va găzdui în viitor campionatul naţional de rally din Turkmenistan, pentru a testa traseul, dar şi a-şi demonstra posibilităţile. Exemplarul BMW M4 a fost oferit apoi centrului de sport auto din cadrul MAI al Turkmenistanului. Amintim că vara anului trecut Berdîmuhamedov s-a aventurat într-o cursă epică în preajma Porţii Iadului la volanul unui bolid de rally.
0
1,575
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!