(VIDEO) Cu Dacia Logan în urmărirea unui BMW. Urmărire a poliţiei din România, încheiată cu un accident grav

11 Octombrie 2020, 09:03
Redacţia PiataAuto.md
O urmărire deosebit de intensă, cu un final grav, a avut loc de curând în oraşul Bacău din România. O Dacia Logan a poliţiei s-a angajat într-o urmărie a unui BMW Seria 1, care nu s-a sfiit să atinge viteze uriaşe pe străzile circulate ale oraşului
Din păcate, urmărirea n-a durat decât ceva mai mult de un minut, şi asta din cauza manierei de condus extrem de periculoase a celui de la volanul maşinii urmărite. Chiar dacă a ajuns să circule într-o zonă cu străzi înguste, pe un drum fără prioritate, unde ar fi trebuit să cedeze trecerea sau chiar să oprească la indicatorul STOP, acesta a continuat să gonească cu iresponsabilitate maximă, până când, într-o asemenea intersecţie s-a izbit violent într-un automobil care circula pe drumul intersectat, cu prioritate. Cele două automobile au fost puternic avariate, însă toţi ocupanţii par a fi scăpat cu viaţă.
Video-ul urmăririi, pe care-l includem mai jos, a fost postat pe Facebook chiar de către unul din poliţiştii aflaţi în Dacia Logan, pe nume Daniel Zontea. El a menţionat că şoferul BMW-ului a fost reţinut ulterior sub acuzarea de tentativă de omor calificat, pe lângă încălcările din trafic pe care le-a comis. De asemenea, poliţistul a mai avut o remarcă vizavi de modul în care poate o Dacia Logan urmări un asemenea BMW, dar şi despre morala acestei situaţii: Pentru cine se întreba cum arată o urmărire văzută dintr-o maşină de poliţie, acum are ocazia să-şi găsească răspunsul. Că este Logan, că-i neperformant şi că nu are caii putere pe care îi deţine un autovehicul sport nipon ori bavarez, iar de ţinut după fumul lăsat de o astfel de maşină sunt zero şanse, cred că-s subiecte unde doar în Need for Speed se pot dezbate. Dacă ţi-a dat prin gând să încerci o astfel de formă de adrenalină, gândeşte-te că în stradă nu eşti doar tu cu bolidul tău şi maşina de poliţie. Mai sunt şi alte persoane pentru siguranţa cărora devii responsabil, iar cel din imaginii, ce s-a crezut probabil personaj în jocurile video, este acum reţinut sub aspectul săvârşirii infracţunii de tentativă la omor calificat”.

Vedeţi întregul film al urmării în video-ul de mai jos.
1
97,010
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!