Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Cum arată interpetarea de lux a taxiului londonez, concepută de Sutton Bespoke

7 Octombrie 2020 - 13:43
Denis Godorozea
Dealer-ul de automobile de lux din Marea Britanie, Clive Sutton, a dat startul producţiei celui mai luxos taxi londonez pentru actualul cab clasic TX, lansat de LEVC. Curând maşinile clasice de taxi în noua lor interpretare marca Rolls-Royce sau Bentley vor ajunge pe străzile din Londra, să vedem cu ce vor răsfăţa călătorii!
Creaţia a fost denumită Sutton VIP Class LEVC — maşina are un interior regândit, cu tapiserie combinată din piele şi Alcantara de înaltă calitate, disponibile în diverse culori. Tapiseria luxoasă este acompaniată de inserţii din lemn, iar podeaua este acoperită cu covoraşe textile. În orele zilei la interior va pătrunde mai multă lumină exterioară graţie plafonului panoramic, iar în orele nocturne pasagerii vor putea include lumina ambientală, ba să mai selecteze nuanţa cea mai potrivită.
Dar aceste cab-uri sunt capabile să ofere nu doar o plăcere vizuală şi confortul suprem pe scaunele posterioare reglabile electric şi separete de cotiere generoase. Maşinile sunt şi super tehnologizate, depăşind în acest sens chiar şi limuzinele contemporane în concepţia lor obişnuită. La bord călătorii vor avea acces nu doar la sisteme multimedia cu ecrane tactile, dar şi la televiziune Apple TV şi chiar consolă Playstation 4. Mai mult de atât, călătorii vor putea savura din băuturi reci, adăpostite în compartimentul frigorific prevăzut la posterior.
Autorii proiectului s-au gândit şi la siguranţa pasagerilor (dar şi şoferilor), separând locul şoferului de cele posterioare printr-un ecran glisant cu o izolare fonică îmbunătăţită. De altfel, de o tapiserie îmbunătăţită vor beneficia şi taximetriştii, însă celelalte componente interioare, precum sistemul multimedia vertical şi volanul rămân a fi aceleaşi, livrate de Volvo.
Londonezii care îşi vor dori să se alinte cu aceste limuzine de lux le vor putea identifica în trafic datorită caroseriei bicolore, ce combină nuanţele de negru, pe partea de jos, şi Grigio Silverstone pe partea de sus. Această nuanţă a fost ochită la Ferrari, de altfel! Inscripţia clasică "TAXI" a fost înlocuită cu noua "VIP".

Dar şi preţul noii interpretări este pe măsură — circa 120 mii lire sterline, inclusiv taxele.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter