(VIDEO) Cum arată paradisul drift-ului în Polonia. Un circuit unde entuziaştii pot drifta o zi întreagă cu doar 78 de euro

8 Octombrie 2020, 15:51
Ilie Toma
Pasiunea pentru maşini e admirabilă, inclusiv în rândul tinerilor plini de adrenalină. Şi e admirabilă mai ales atunci când aceştia au posibilitatea să-şi pună fantezia şi priceperea la treabă, într-un loc sigur, izolat de drumurile publice.
Vom lua azi exemplul Poloniei şi a unui circuit situat la ceva mai mult de 100 km de capitala poloneză. Circuitului îi spune Jastrzab şi anume pentru tineri entuziaşti, care vor să vină să se dea pe el în voie şi-n siguranţă, organizează periodic zile în care oricine poate veni la costuri decente. Spre exemplu, ca un entuziast să poată intra pe acest circuit şi să se dea pe el o întreagă zi în cadrul aşa-numitelor drift days, el trebuie să achite doar 78 de euro, pentru întreaga zi!

Numărul de locuri e limitat, pentru a nu supraaglomera circuitul, dar numărul maşinilor permise într-o astfel de sesiune oscilează de obicei în jurul a 35-50, aşa că pasionaţii adevăraţi au de obicei şansa de a-şi rezerva liniştit un loc, făcând-o online pentru ziua dorită.
Şi ştiţi, circuitul ăsta e un adevărat paradis al drifting-ului! Puteţi vedea în video-ul de mai jos cum arată o asemenea zi de drift pe el. E un video făcut de un grup de tineri polonezi foarte pasionaţi şi pricepuţi la maşini şi la filmat video-uri frumoase, iar partea cu adevărat admirabilă e toată pasiunea asta se poate dezlănţui în siguranţă, într-un loc creat pentru asta, nu pe drumurile publice. Iar tinerii pot avansa în pasiunea lor, perfecţionându-şi maşinile, experimentând cu ele şi creând o adevărată cultură a performanţei auto aşa cum ar trebui să fie ea, nu în formele sălbatice şi jalnice pe străzile urbane.
Mai mult ca atât, observaţi că mulţi îşi aduc maşina sport pe o platformă, remorcată, astfel încât să se dea cu ea doar pe circuit. Într-un cuvânt, ceea ce veţi vedea mai jos e aşa cum ar trebui şi ar putea să arate lucrurile, chiar şi într-o ţară est-europeană, unde cineva a putut investi într-un circuit ca la carte. Iar 78 de euro pentru o zi completă de distracţie pe un circuit de o asemenea calitate — noi zicem că s-ar plăti şi în Moldova. Voi ce credeţi?
0
1,313
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!