Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Garaj de vis în SUA, cu peste 35 de exemplare clasice Mercedes şi BMW!

24 Octombrie 2020 - 13:12
Ilie Toma
Dacă ai avea un buget aproape nelimitat, cum ar arăta garajul tău de vis? Ai opta pentru supercar-uri moderne să te simţi ca un şeic oriental, sau au alege mai degrabă maşini cu renume din istoria recentă a lumii auto?
Ceea ce veţi vedea în video-ul e mai jos e garajul unui om, care a mers pe cea de-a doua opţiune. Garajul de vis se află în SUA, în statul New Jersey, iar proprietarul e un rus emigrat de multă vreme în State. După cum zice acesta, el e încă în proces de completare a colecţiei, vânând şi adunând în garaj cele mai superbe exemplare, iar cele care nu se dovedesc a fi pe gustul lui, le vinde ulterior mai departe, lăsând-u-le doar pe cele care-i ating o coardă a sufletului.

În acest moment, în garajul său se află peste 35 de automobile fascinante. Marea lor majoritate sunt exemplare Mercedes-Benz şi BMW, dar se mai pot observa şi câteva unităţi Lexus şi Lotus, de exemplu. Dar la varietatea de modele Mercedes şi BMW regăsite aici, nu ştim dacă mai există vreun egal în lume! Vedeţi toate aceste modele în video de mai jos, iar dacă aveţi nevoie, puteţi activa subtitre automatizate.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter