(VIDEO) I s-a dus vestea peste mări şi ţări! Colecţionarul din Moldova de maşinuţe 1:43 a inspirat sute de mii de oameni!

9 Octombrie 2020, 09:50
Ilie Toma
În luna iulie a acestui an, într-un reportaj video emoţionant, vă arătam povestea lui Vasiliy Taucci, colecţionarul din Moldova de maşinuţe la scara 1:43. Omul a muncit toată viaţa şofer, o mare parte ca şofer de camion de pâine, şi pe parcursul ultimilor peste 35 de ani a colecţionat aceste maşinuţe cu o pasiune rară pentru zilele noastre.
La aproape 3 luni distanţă, acel video de pe YouTube a devenit cu adevărat viral mai ales în Rusia, parţial şi în Ucraina şi alte ţări estice. Până la momentul publicării acestei ştiri, aproape 700,000 de oameni au văzut povestea lui pe YouTube, iar comentariile abundă în aprecieri sincere şi admiraţie pentru acest om din Moldova!

Mai mult ca atât, noi la redacţie, în calitate de autori al acestui video de pe YouTube, am primit în ultimele zile nenumărate solicitări de la oameni simpli din toate colţurile Rusiei, care voi să-i expedieze lui Vasilyi Taucci modele de colecţie, cu care acesta să-şi completeze şi mai mult colecţia sa! Unii dintre ei au câteva asemenea exemplare rămase de demult, alţii chiar sunt gata să-i cumpere câteva, pe care Vasile nu le are, în semn de admiraţie şi susţinere a frumoasei sale pasiuni! Şi ştiţi, avem de gând să ajutăm toţi aceşti oameni să-şi ducă la bun sfârşit intenţiile frumoase, îi vom ajuta pe toţi să poată transmite aceste maşinuţe, iar ele să ajungă la acest minunat om din Moldova.
Şi, ştiţi, valul acesta imens de reacţii din ultimele zile ne-a convins încă o dată de un lucru mare: indiferent de unde trăiesc oamenii, în ce ţară, în ce oraş, în ce zonă a planetei — oamenii sunt, în esenţă, BUNI, şi, atunci când văd un om bun în faţa lor, sincer, oamenilor li se nasc porniri şi intenţii măreţe, de a face lucruri pur şi simplu incredibile! Iar când aceşti oameni se adună în sute de mii la număr, se petrec adevărate minuni!

Sincer, suntem mândri, onoraţi şi profund bucuroşi pentru Vasiliy Taucci şi pentru felul în care el şi povestea lui au putut inspira atâţia oameni! Iar dacă n-aţi văzut cumva povestea lui până acum, trebuie neapărat s-o vedeţi! Am inclus mai jos acest video de pe YouTube despre care vorbim, iar el are şi subtitre în română şi în engleză.
0
3,884
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!