(VIDEO) Nou epic fail cu Tesla Model Y: geamurile se sparg de sine stătător, cât maşina e paracată în garaj

16 Octombrie 2020, 17:27
Denis Godorozea
Tesla Model Y este cel mai nou model de serie din gama constructorului american, care de câteva luni a marcat lansarea comercială. Din momentul debutului, însă, cel de-al doilea crossover din gama Tesla se confruntă cu probleme grave de producţie, ajungând subiect de glume în comunitatea auto tot mai des. Noua gafă a electromobilului — spargerea involuntară a geamurilor laterale!
Cazul publicat acum în mediul online american ar putea trezi dubii dacă posesorul unei Tesla Model Y doar ar raporta problema, însă bărbatul a publicat imagini video, care surprind momentul spargerii geamului portierei dreapta spate. Deci, secvenţa video demonstrează că geamul s-a spart de sine stătător, la mijloc de noapte. Secvenţa de mai jos surprinde momentul spargerii cu un sunet specific, în timp ce maşina staţionează în garajul proprietarului pe timp de noapte.
Deocamdată nu se cunoaşte cauza exactă a incidentului, dar presa americană anticipează că vinovăţia în acest caz ar aparţine unui defect de uzină, or Tesla Model Y s-a făcut de ruşine anterior şi la acest capitol. Oficialii companiei americane nu au comentat deocamdată situaţia. Amintim că recent o altă Tesla Model Y a rămas fără plafonul panoramic, chiar din mers!
0
22,996
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!