Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) O şoferiţă cu MINI Cooper a intrat accidental pe un circuit închis, chiar în timpul cursei

30 Octombrie 2020 - 17:34
Denis Godorozea
Un caz mai puţin obişnuit a avut loc în timpul unei curse pe circuitul Interlagos din Brazilia — chiar în timpul competiţiei o şoferiţă cu MINI Cooper a intrat pe pista de curse. Din fericire, femeia nu a întrerupt competiţia şi nu a provocat vreun accident, iar astfel doar a dat naştere unui video haios, devenit viral în mediul online.
Cursa cu participarea bolizilor marca Mercedes-Benz a continuat în mod normal, iar pentru a soluţiona problema cu musafirul neinvitat a fost solicitată intervenţia echipei de siguranţă, care a şi ajutat şoferiţa să părăsească pista periculoasă. Ulterior femeia a devenit vedetă, oferind un interviu presei locale.

La volanul MINI a fost Renata Monti, o tânără de 29 ani, care a relatat că a intrat pe circuit din greşeală. Monti, la rândul ei, a participat în acea zi la o cursă de drag racing în locul unui amic, maşina căruia s-a defectat, iar cursa ei a avut loc în apropiere de circuitul Interlagos. Astfel, şoferiţa a intrat din greşeală pe traseul de circuit, or accesul pe circuit nu era marcat sau blocat. Cazul este investigat acum de organizatorii competiţiei.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter