(VIDEO) Un şofer în stare de ebrietate avansată a încercat să fugă de poliţie la Sîngera

19 Octombrie 2020, 14:46
Denis Godorozea
Un episod de urmărire ca în filme a avut loc în după amiaza zilei de ieri în localitatea Sîngera — un bărbat de 41 ani a încercat să fugă de inspectori, care i-au cerut să oprească după ce au presupus că acesta ar putea fi în stare de ebrietate.
În cea de-a doua jumătate a zilei de ieri poliţia a fost alertată despre un şofer de Lada, ce circula haotic prin Sîngera. Oamenii legii au intervenit prompt şi au depistat automobilul pe o stradă din localitate. Şoferul a refuzat să se supună somaţiilor legale ale inspectorilor şi a luat-o la fugă. Urmărirea a continuat câteva minute până maşina şoferului buclucaş a oprit într-o pantă. Poliţiştii au încătuşat bărbatul şi l-au transportat la Dispensarul Republican de Narcologie, unde în urma probelor colectate s-a constatat o alcoolemie de 0.90 mg/l de alcool pur în aerul expirat. Maşina i-a fost transportată la parcarea specială.

Acum bărbatul este documentat pentru conducerea mijloacelor de transport în stare de ebrietate, dar şi pentru comportamentul agresiv în trafic. Totodată, oamenii legii au stabilit nereguli cu înmatricularea maşinii şi lipsa certificatului de revizie tehnică periodică şi asigurării de răspundere civilă auto obligatorii.
0
2,995
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!