Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Un vlogger rus a dat foc Mercedesului său pentru că service-ul oficial i l-ar fi reparat neprofesionist

24 Octombrie 2020 - 17:09
Ilie Toma
Cel mai incendiar video de pe YouTube-ul rusesc de astăzi e cel în care un vlogger popular şi-a dat foc maşinii sale în mijlocul unui câmp. Maşina e un Mercedes-AMG GT S 4-door coupe şi sărmanul vlogger zice că s-a săturat să viziteze service-ul neprofesionist al celor de la Mercedes-Benz, de atâta i-ar fi dat foc.
La prima vedere întregul video pare un fel de problemă amplificată a unor copii de bani gata, şi te întrebi dacă într-o ţară normală ai putea face asta — să dai foc unei maşini în mijlocul unui câmp cu toate pericolele adiţionale, să emiţi fum negru în atmosferă, să laşi gunoiul în mijlocul câmpului după asta, să faci, în general asta în loc ca problema să aibă o altă finalitate logică. Tot acest video, desigur, e unul de efect şi pare a fi o execuţie publică a mărcii Mercedes-Benz în Rusia, a din partea unui tânăr influencer, vlogger, sau ziceţi-i cum vrei. Şi tânărul menţionează că face totul pentru că s-a săturat să vizitele service-ul oficial, iar maşina sa tot să nu-i fie reparată.
Dar noi am vrut să aflăm care au fost, totuşi, probleme care l-au determinat pe tânăr să ajungă la această faptă, cât de grave au fost ele, au fost ele cauzate de maşină sau de atitudinea service-ului? Şi ştiţi, ne-am confirmat încă o dată că trăim într-o lume ciudată!
Aşadar, vloggerul, pe nume Litvin, şi-a achiziţionat acest Mercedes-AMG GT S cu 4 uşi acum circa un an, visând mult timp la ea. A tot dus toţi banii adăugători pe care-i câştiga (expresia îi aparţine) la dealer până a putut să-şi ia maşina de vis.

Ulterior, a publicat multe video-uri cu experienţa primară a acestei maşini, în care era în al nouălea cer de fericire. Despre faptul că în nici unul dintre ele nu poartă nici măcar centura de siguranţă, n-avem cum să nu pomenim. În fine, vlogger-ul a participat cu maşina sa şi la tot soiul de curse ştrengăreşti, drift-uri, dar nu vom spune că maşina n-ar trebui să facă asta, pentru că e, totuşi, un model sportiv.
La un moment dat i-a apărut martorul check engine pe bord, când se ducea la o nouă cursă. A apărut, dispărut, n-a mai putut participa din nou la cursă, a dus ulterior maşina la service, i-au resetat nişte erori, i-au dat-o înapoi şi în câteva zile problema s-a repetat. A rămas la un moment dat blocat şi pe o stradă din Moscova din cauza erorilor maşinii, deşi eroarea check engine, de obicei, nu împiedică mişcarea de mai departe. El zice că a tot mers de câtea ori la service-ul oficial, cei de acolo identificând diverse posibile probleme şi înlocuindu-i piese pe garanţie, inclusiv una din turbine, la un moment dat. Apariţia şi reapariţia martorului check engine s-a repetat de 4 ori. Sau de 5, pentru că vlogger-ul nu ţine minte bine, după cum declară. Şi e clar, că cei de la service au ratat cumva adevărata problemă. Conform legislaţiei ruse, dacă maşina stă mai mult de 30-40 de zile în service, pe an, în perioada garanţiei, clientul poate solicita rambursarea banilor sau înlocuirea automobilului cu altul nou. Dar vlogger-ul zice că a mai pierdut din documentele, care ar fi demonstrat perioada totală, aşa că n-are cum să ceară acest fapt.
A mers apoi la un service neoficial, fiind conştient că va pierde garanţia, iar cei de acolo i-au acordat o mai mare atenţiei maşinii. Ei au identificat că problema adevărată era într-un injector la cilindrul 1, din cauza căruia, la anumite turaţii, apărea eroarea la motor. Au mai descoperit că în procesul de lucrări făcute de service-ul oficial, aceştia n-au fixat bine canalul ce duce spre turbină, iar o conductă a fost deteriorată, fiind înlocuită cu o mică piese improvizată, neoriginală.

După reparaţia la service-ul neoficial, cei de acolo l-au sfătuit să chinuie bine maşina timp de 2-3 zile, pentru a vedea dacă eroarea la motor va reapărea. N-a reapărut, ceea ce confirmă că problema a fost în sfâşit identificată corect şi înlăturată.
S-ar părea, deci, că problema în sine a maşinii a fost rezolvată, şi avem de-a face cu un caz de incompetenţă a unui service oficial. Şi anume aşa e, dar vlogger-ul a decis, totuşi, să dea foc maşinii, care are 15 mii km la bord, chiar dacă problema ei fusese deja rezolvată şi chiar dacă zice că o iubeşte, doar că probleme l-au făcut să nu mai vrea să se dea cu ea. Deci omul, practic, a mers în mijlocul câmpului cu un automobil bun, reparat deja, şi i-a dat foc pentru că s-a supărat pe unul din multiplele service-uri oficiale existente în Rusia!
Şi ştiţi cum şi-a motivat fapta? Că e influencer, că e persoană de media, iar faptul că el ar merge pe acest Mercedes-AMG în continuare, le-ar aduce vânzări celor de la Mercedes, iar el nu vrea asta...

Aici noi oprim relatarea acestei întâmplări, pentru că ne abţinem de la comentarii, dar vă îndemnăm pe voi să comentaţi şi să ne spuneţi ce e asta? Şi-a ieşit lumea din minţi? Şi-au ieşit influencerii din minţi? E simptomul unui tânăr care a câştigat banii prea uşor sau care se ia prea în serios? E un calcul matematic de a scoate profit din vizualizările de YouTube, care, la câteva ore de la publicarea video-ului, numără deja peste 3 milioane? Sau e altceva?
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter