Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Volkswagen — invidios pe succesul Skoda Karoq? Germanii pregătesc o copie a SUV-ului ceh cu propria emblemă

2 Octombrie 2020 - 16:26
Denis Godorozea
Se pare că germanii sunt invidioşi pe succesul remarcabil a SUV-ului compact Skoda Karoq, or în viitoarele săptămâni Volkswagen va lansa un model propriu, care repetă aproape în totalitate modelul ceh. Noul model se va numi Taos, iar cu el vom face cunoştinţă peste 12 zile.
Deocamdată în mediul online sunt doar câteva imagini cu prototipurile camuflate Taos, dar chiar şi acestea sunt suficiente pentru a deconspira în noua creaţie germană o Skoda Karoq, or maşinile au dimensiuni şi chiar o siluetă similare. Fireşte, în materie de design cele două maşini se disting în mici detalii, precum farurile, blocurile optice şi barele de protecţie.

Ei bine, cel mai probabil Volkswagen va găsi o metodă să nu creeze concurenţă la nivel de concern cu Skoda Karoq direct pe pieţele de primă importanţă. Astfel, cel mai probabil Taos va fi rezervat în primul rând pieţei nord-americane, acolo unde Karoq, precum şi toate modelele din gama Skoda nu au acces. Taos va prelua de la Karoq întreg substratul tehnic, inclusiv motoarele, iar primele imagini demonstrează că nici în materie de design cei de la VW nu au avut prea mult de lucru.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter