Început prost pentru Polestar 2 în Europa: cumpărătorii raportează defecte de uzină

2 Octombrie 2020, 17:34
Denis Godorozea
Fosta divizie de performanţă Volvo a lansat oficial în Europa primul său model 100% electric, Polestar 2, acum câteva săptămâni, când primele unităţi au ajuns din China pe Bătrânul Continent. Între timp, primii posesori au raportat probleme grave la nivelul sistemului de propulsie, care fac electromobilul impracticabil, astfel şoferii fiind nevoiţi să solicite ajutorul companiilor de evacuare pentru a transporta automobilul la service.
Unii clienţi proaspeţi Polestar s-au ciocnit cu problema respectivă chiar în doar câţiva kilometri parcurşi din momentul preluării maşinii. Acum vehiculele defecte se află în service-urile oficiale, iar problema se pare că nu a putut fi soluţionată încă, iar unii clienţi au relatat că automobilul se află în service de mai bine de 30 zile.
Polestar nu a venit deocamdată cu o reacţie oficială, însă reprezentanţii companiei au relatat pentru presă că cauza defecţiunii a fost identificată. Astfel, se pare că problema ar fi la nivelul bateriei clasice de 12 V, care porneşte întreg sistemul electric într-un electromobil atunci când şoferul apasă butonul "Start". Totodată, oficialul sugerează că problema vizează doar câteva unităţi livrate în Europa, iar ceilalţi clienţi nu au motive de îngrijorare.
0
2,721
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!