Accident cu Tesla Model 3 în SUA la viteză de 160 km/h: bateriile s-au împrăştiat la zeci de metri

23 Noiembrie 2020, 10:46
Denis Godorozea
Un şofer din SUA şi-a distrus electromobilul Tesla Model 3 într-un accident cumplit la viteză de peste 160 km/h. Electromobilul a spulberat câţiva copaci din preajma drumului şi s-a rupt în două, bateriile fiind împrăştiate la zeci de metri de la mormanele de fier. Incredibil, dar şoferul a rămas în viaţă, ba a reuşit să părăsească locul accidentului!
Accidentul a avut loc în oraşul Corvallis, statul Oregon. Poliţia a stabilit că şoferul a depăşit cu mult limita legală de viteză, în momentul impactului având peste 160 km/h. Ulterior, bărbatul a pierdut controlul volanului şi a derapat de pe şosea, ciocnindu-se într-un copac, care nu a putut opri fiara electrică, iar astfel maşina a mai parcurs vreo sută de metri şi a mai rupt un alt copac şi a deteriorat un stâlp.
Impacturile au fost suficient de puternice pentru a distruge în totalitate maşina, caroseria fiind ruptă în două, iar bateriile s-au împrăştiat la zeci de metri. Unele elemente au ajuns în casele din apropiere, după ce au spart geamuri, iar în unele cazuri au luat şi foc. Din fericire, şoferul a rămas în viaţă şi nimeni nu a avut de suferit — bărbatul pe nume Dylan Milota a fost ulterior reţinut mai departe de locul accidentului. Transportat la poliţie, oamenii legii au stabilit că şoferul fusese într-o puternice stare de ebrietate narcotică.
0
2,069
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!