Are 27 de ani şi 27 de vizite la service! Un legendar Audi 100, în condiţie exemplară, scos la vânzare în Germania

20 Noiembrie 2020, 19:41
Ilie Toma
Atunci când Mercedes-Benz avea W124 în gamă, iar BMW — Seria 5 E34, Audi oferea modelul ăsta ca o contrapunere. Avea un concept ingineresc diferit, dar adevărul e că acest Audi 100 era cel puţin la fel de durabil şi indestructibil, iar motoarele savuroase şi substratul tehnic minuţios calibrat l-au confirmat ca o adevărată legendă.
De fapt, azi vorbim de ultima generaţie Audi 100, cea lansată în 1990 şi tot cea care a fost redenumită la jumătatea carierei sale în Audi A6, odată cu noua nomenclatură Audi. Exemplarul din atenţia noastră e fabricat în anul 1993, aşa că el poartă încă numele de Audi 100.
Sub capota lui e unul din cele mai dorite şi savuroase motoare din câte a beneficiat această generaţie — un V6 de 2.6 litri, care livra în mod relaxat 150 CP.
De aici încolo detaliile fascinante şi absolut excepţionale ale acestui exemplar abia încep! Maşina asta are astăzi pe bord doar puţn peste 98,000 km adevăraţi, documentaţi. Mai mult ca atât, maşina îi aparţine şi azi aceluiaşi proprietar, care a cumpărat-o în anul 1993 şi a păstrat-o cu sfinţenie de-a lungul acestor 27 de ani!
Zicem cu sfinţenie, pentru că, în ciuda parcursului mic, acest Audi are în cartea sa de service 27 de vizite la service, câte una pentru fiecare an, exact aşa cum se recomanda de către producătorul german. Şi toate 27 de vizite sunt făcute la service-uri oficiale Audi! Ultima dintre ele e făcută la 97,913 km!
Aşadar, aţi priceput deja că avem de-a face cu un Audi într-o condiţie tehnică absolut perfectă! Totul în maşina asta pare încă nou — de la motor şi lucruri esenţiale până la micile detalii de exterior sau de interior.
Pe deasupra, exemplarul ăsta a fost comandat în 1993 şi cu foarte multe dotări opţionale, de la telefon la acoperiş panoramic, fapt care-i face plăcerea exploatării şi mai mare.
Poţi fi fan Audi şi să înnebuneşti imediat după ea. Dar ai putea la fel de bine să nu te fi dat în vânt niciodată după vreun model Audi şi oricum exemplarul ăsta are toate şansele să te cucerească! Ştim că modelul ăsta a fost foarte popular prin părţile noastre şi e foarte probabil ca mulţi dintre noi, cei car vedem azi acest articol şi aceste poze, să avem amintiri nostalgice cu un asemenea legendar Audi 100!
Dar ştii care e partea cea mai senzaţională şi incredibilă din toată povestea acestei maşini, scoase acum la vânzare în Germania? Preţul! Nu, nu costă vreo 40 de mii de euro, nu costă nici 25 de mii, nici 20 de mii, nici 15 mii. Doar 6,780 euro şi atât, preţ fără vreo componentă rambursabilă în el, pentru că e vorba de un proprietar privat.
Deci, ai înţeles bine, avem în faţa noastră un legendar Audi 100, cu un parcurs excepţional, într-o stare excepţională, cu o istorie de 27 de service-uri făcute în 27 de ani, şi bijuteria asta e vândută la doar 6,780 euro! Absolut fantastic!
0
37,475
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!